Emil, Csanád
9 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

A rendőrség és a különböző csatornák is sorra osztják meg a felvételeket a szabálytalan és veszélyes manőverekről. Utánajártunk, mi játszódik le közben a büntetőfékezőben, a belső sávban tötymörgőben, és mit mond a KRESZ, meg a Btk.

A WHO felfüggesztette a klorokin tesztelését a Covid-19 ellen, mert kiderült, hogy csak rontja a betegek állapotát. A magyar klinikai protokollban is szerepelt, de az operatív törzs nem hajlandó elárulni, használják-e még, hány embernek adták, és hányan haltak meg közülük.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Budapest, ahogy korábban nem láthattuk

Üres utcák, tiszta levegő és madárcsicsergés. A kijárási korlátozások egyik pozitív hozadéka az volt, hogy lakóhelyünk új arcát ismerhettük meg. Képeinkkel a főváros legnyugisabb (lassan feledésbe merülő) időszakát mutatjuk meg, amikor a forgalom és a légszennyezés a töredékére esett vissza.

"Nem mondom, hogy ez volt életem legboldogabb időszaka, de éjszakai sétáim a karanténmagányba zárt Budapesten már most hiányoznak." Fotósunk, aki nem bírta a bezártságot, megmutatja a kiürült város apró titkait.

Százmilliárd üzenetet elemezve állapítottak meg kutatók egy sor érdekességet a szokásról. Például, hogy az elnyújtott hahában általában mindig ugyanannyi 'h' és 'a' van végül.

Az időjárás nem volt jó kedvében szerdán, le kellett fújni a NASA és a SpaceX közös, történelmi emberes űrrepülését.

Az Index Mesemondó mai részéből kiderül, hogy mi történik azzal, aki gátlástalanul mindent felzabál: gyakorlatilag egy egész országot.

Ezen a napon

Fejlesztői konferenciáján új Androidot, korlátlan fotótárhelyet és virtuális valósággyárat mutatott be a webes keresőcég. Algoritmusai akár azt is megmondják, hogy a háttérben szóló zenekarnak hogyan hívják az énekesét.

Videók

Elindul az Index diafilmsorozata! A mai mesében súlyos állatáldozatok árán derül ki, ha valaki kicsi, még várhatnak rá nagy dolgok!

Közélet

Egy finn tanulmány szerint a fák különleges módon való ültetése csökkenti a légszennyezettséget.

Tovább a Dívány Címlapjára

A hajtás paraméterei nem teljesen ismeretlenek, bár eddig más csomagolásban kínálták a 25e rendszert.

A koreai kisautót enyhe hibrid hajtású változatokkal és némi morcosítással
készítik fel a jövő kihívásaira.

Tovább a Totalcar címlapjára

Egyedülálló, hogy egy lakóparkot kifejezetten a gyermekes családok igényeire szabjanak, valóban extra szolgáltatásokkal. Ezúttal a 3-as metró vonalán fekvő, barátságos hangulatú okosotthonokat hoztunk el.

Az albérletárak csökkentek, kevesebb külföldi bérel, a nagy cégek is átalakítanak, tartalékolnak - mondja Földes Péter, a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodavezetője.

A Passió: Feltámadást Mel Gibson már 2016 nyara óta tervezi. Most az alkotó forgatókönyvíró-társa megerősítette, hogy a dolog tényleg megtörténik.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!