Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Állami vagy egyházi iskolákban lehet 3-5 éves alapozó szakmai képzést végezni, a szakosodást és a specializációkat pedig rövidebb tanfolyamokon lehet majd elsajátítani, amelyek gyorsabban reagálnak a munkaerőpiaci igényekre.

Újabb vb-aranya után azt mondta Hosszú Katinka, az elmúlt hat évben nem úszott ilyen jó érzéssel. Már nem a férje, hanem Petrov Árpád készíti fel. Csúcsok, részidők, elemzés.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Kényszerből is születhet egészséges finomság

Wertheimer Kinga 12 évig dolgozott tévés szerkesztőként, míg egy egészségügyi probléma, egy inspiráló barát és egy indiai utazás teljesen meg nem változtatta az életét. A biztos állás helyett ma hobbijának - vegán szendvicskrémek és szószok készítésének szenteli az idejét.

Az MTA kutatóhálózatának egyik vezető kutatója, Muraközy Balázs családostul hagyja el az országot a mostani támadások miatt, és nem is terveznek visszaköltözni.

Hátborzongató, de nem kísérteties az ország legnagyobb szellemvárosa, amit Pripjatyhoz is szoktak hasonlítani. Az üresen álló volt szovjet laktanya romja mára airsoft- és paintballparadicsommá vált.

Videók

Az oroszlánkirály a tizenharmadik Disney-mese, amiből remake-et kapunk, és idén jön összesen öt. Összeszedtük az okait annak, hogy mégis mi értelme élőszereplősíteni gyerekkorunk kedvenceit.

Az Index Képbehozó új epizódjában a holdra szállással kapcsolatos legnépszerűbb hoaxokat szedjük darabokra - az 50. évforduló alkalmából.

A nyár egyik legkedveltebb frissítő itala a fröccs – bor és szódavíz vagy szénsavas ásványvíz hűsítő keveréke.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Egy hévízi ingatlan mindig jó befektetés, hiszen Budapest után Hévíz a második leglátogatottabb turisztikai célpontja hazánknak. De milyen ingatlan éri meg igazán? Nos, az első szempont természetesen az, hogy legyen minél közelebb a tóhoz, de sokat számít az ingatlan tájolása, belső elosztása is.

Most, a nyár közepén végre újra lassan visszatérni készül az igazi forró nyár, újra indul mindenki a Balaton felé, és persze mindenki szálláshelyet vadászik. Leginkább persze egy vízparti nyaraló lenne mindenki álma, de a legtöbben úgy gondolják, hogy ez elérhetetlen álom, pedig nem az.

Most derült ki, hogy a 25 évvel ezelőtt bemutatott animációs klasszikus sem volt minden előzmény nélküli. Ismerjétek meg Kimbát (!), a fehér oroszlánt, Japánból!

Ha egy mód van rá, ne a történelmi filmekből kölcsönözzük ismereteinket, mert bőven akad olyan, ami a dramaturgia kedvéért elég nagyot lódít. Nézzünk is meg néhányat ezek közül.

A néhai komikuslegenda, Robin Williams egyik legviccesebb, legszívderítőbb alakítása volt az elvált apa, aki dadaruhába bújva próbálta visszahódítani elidegenedett gyermekeit.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!