Máté, Mirella
5 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
tovább...
  • Támogatott tartalom

Nyilván a fizetés is fontos a munkahelyen

És még sok minden, például, hogy senki ne támadja hátba a másikat. Egy támogató közegbe az is belefér, hogy hibázunk, így nem a taktikázásra, védekezésre megy el az energia. Ki ne szeretne olyan csapatba tartozni, amelyhez reggelente nem stresszesen, hanem örömmel csatlakozik?

Hernádi Ádám, a Fidesz esztergomi polgármesterjelöltje Orbán Viktor közelében dolgozott, trafikkoncessziókról döntött, és állami támogatást oszthatott egy helyi szállodára MOL-vezér nagybátyjának, Hernádi Zsoltnak. És még vannak tervek a fiókban.

Történelmi mélységekben a forint, de ez nem zavarja az MNB-t: a jelek szerint úgy vélik, a gyenge forint jó a gazdaságnak. Ez ősi ortodoxiát tükröz, amit újabb kutatások megkérdőjeleznek.

Hat kutató története, akik az amerikai kormányzatnak dolgoztak, évtizedekig kutatták az ember okozta klímaváltozás hatásait – de Trump érkezése után távozniuk kellett.

Videók
Közélet

Az egykor több ezer munkást foglalkoztató Magyar Vagon- és Gépgyár területén már csak ez a monumentális közösségi épület sejteti a gyár fénykorát.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!