Mátyás
3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

A spanyolországi Tenerifén karantén alatt lévő hotelben magyarok is vannak. Egy Olaszországban járt kamionos is jelentkezett, hogy nem érzi jól magát, ő itthon van már megfigyelés alatt.

A harcos szocialista Sanders előretörésének a színfalak mögött nagyon nem örül a demokrata pártelit. Sanders nevadai győzelméhez Trump is gratulált, aki már előre dörzsöli a tenyerét. Lehet, hogy elfelejtette saját 2016-os győzelmét?

tovább...

Koronavírus

Videók

A durva izraeli határkerítés Banksy miatt lett nagyon ismert. Megnéztük a graffitis határzónába épült elvarázsolt hoteljét is, és kiderült, hogy a Föld legértékesebb kerítésére néz. Bónusz: Banksy testmagassága.

A műsorvezető detoxba megy, Borbély Alexandra pedig majdnem prostituált lett. Összegyűjtöttük a hét legjobb kattintásvadász híreit. Erős hét volt!

Dorina egy 13 éves kalocsai lány, aki bulizásról és matekdolgozatról énekelt, majd egy csapásra híres lett. De tényleg sokat bulizik? És hogy viseli, ha rászállnak a kommentelők?

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Képek, amik nem a halálról szólnak. Száguldás, tündérek, motorok és furcsa emberek, akik ezekért utaztak oda.

Tovább a Totalcar címlapjára

Egy dán lakberendezési filozófia. Az meg milyen? Mindjárt mutatjuk.

Az Amerika Kapitány sztárja is benne lehet a Rémségek kicsiny boltja legújabb feldolgozásában Bosszúállók-beli partnernője, Scarlett Johansson és Taron Egerton oldalán.

Az egykori jóbarátok egy bizarr fotóval jelentették be az örömhírt, ami miatt a rajongókon kívül az olyan sztárok is nagyon boldogok voltak (és ennek hangot is adtak), mint Reese Witherspoon vagy Gwyneth Paltrow.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor