Bernadett
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Legalábbis az olasz elkövetők számára, akik több mint 35 évvel az 1983-as műkincsrablás után kamera előtt beszéltek a betörés részleteiről. Az olasz-magyar koprodukcióban elkövetett műkincsrablásról ugyanis most dokumentumfilm készült „A Budapest-művelet” címmel – szintén olasz-magyar koprodukcióban.

Öt éve szállt el a svájci frank, a drámai események 2020 elején sok magyart sokkoltak újra. Pert kaphatnak a nyakukba az egyébként is kilátástalan helyzetben lévő ügyfelek.

A benzinmotoros versenyautók napjai meg vannak számlálva, a jövő és talán már a jelen is a nyekergő hangú elektromos csúcsgépeké. Miért kell aggódnia például a túraautózásnak, és miért nem kell a Forma–1-nek?

tovább...

Az amerikai olajipar fővárosában az ember bőrszíne és pénztárcája határozza meg, hogy milyen levegőt szív. Manchester városrész szegény latino lakói például nem tudnak úgy fordulni az utcán, hogy ne egy olajfinomító tornyait lássák.

A nemzetbiztonság is vizsgálódik a szüleitől elvett kisbaba ügyében, a szálak a Köztársasági Őrezred volt pszichológusához vezettek. Posta Imre mindenhol cionistákat lát, ellenkormányt hozott létre, úgy érzi, Orbánék átveszik a szövegeit.

ezen a napon

Egy baljós röszkei fotó lett az év képe a World Press Photo idei pályázatán. A fekete-fehér fotón egy menekült nyújtja át kisgyerekét a szögesdrótok alatt.

Azért fog kattintani, mert ez a kíváncsiság felkeltésének Grabovoj-száma. Az orosz messiás gyógyító számai az új őrület az internet ezoterikus bugyraiban. Utánajártunk, ki ő, és hogyan tesz csodát.

Kitüntették a szökött rab elfogásában részt vevő rendőröket. Az üldözésben szerepet vállaló rendőrökkel beszéltünk, hogyan élték meg az akciót.

Videók

Börtönrádiót indított egy szervezet Vácon, ami nemcsak szórakoztat, de segít visszatalálni a raboknak a jó úthoz, a kooperációhoz. A rádióból hamarosan országos hálózat lehet.

Ellátogattunk Felcsútra egy nappal azelőtt, hogy az EU költségvetést vizsgáló bizottsága is megnézné a kisvasutat. Hihetetlen, de találtunk utasokat!

Közélet

A nápolyi öböl bombázások ut­án, Tarantino videotékában dol­gozik, lezuhant szovjet repülő Belgiumban és más ritkán látott fotók a múltból.

Tovább a Dívány Címlapjára

Csaba autója 1987-es évjáratú, nézzétek meg alaposan és döntsétek el, hogy milyen állapotban van. Fotelnepperek, előre!

Tovább a Totalcar címlapjára
Hirdetésfeladás itt

Kelemen Anna az Azonnali című politikai lapnak nyilatkozott, többek között azt, hogy már nem zavarja, ha lekurvázzák.

Óbuda zöld részét azért kedveljük, mert nemcsak a természet közelségét, hanem egyúttal a kitűnő panorámát is lehet innen élvezni – kész luxus ez a hely.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor