Bertalan
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Hetek óta téma Romániában a caracali gyilkosság, ami kapcsán az is kiderült, hogy a városban évekkel ezelőtt egy egész maffia futtatott kiskorú lányokat. Egy pszichológus szerint az egész román nemzet szégyellheti magát a gyerekeltűnések miatt.

Győrben a temető mellé épül egy társasház, de olyannyira, hogy a síroknál egyesével kellett kijelölni, hol menjen a telekhatár, hogy maradjon kis hely a kövek mellett. A beruházó szerint szinte elkapkodták a lakásokat.

tovább...

Nem mondom én, állábúakra igenis szükség van, én mindig büszkén hangoztattam ezt a véleményemet, bárki bármit is állítson. Index tárcák, Lackfi János.

Videók

Helikopteres kiképzés, süvítő szél és napi 55 millió forint, amit lehet, hogy teljesen feleslegesen költenek el. De mit kerestünk az Északi-tenger közepén, és mit keres itt a Mol?

Joplin szétcsúszva, Hendrix tudatvesztve, a Bee Gees villában orgiák. Cini csak nézett. A 18 éves Zalatnay Sarolta kalandjai a 60-as évek londoni beat-fertőjében.

  • elviselhetetlen?

Így kezeld a fülzúgást

Gyakori tünet, és a gyógyszerek ritkán hoznak javulást, de más módszerekkel lehet segíteni.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

A Pécsi Tudományegyetem az ország egyik legnagyobb vidéki egyeteme, így sok diák keres albérletet a városban. Az egyetem közeli lakások különösen vonzóak, de fontos az ár, a lakás állapota és bútorozottsága is.

Emlékeztek még az Amerikai história X sztárjára, akit A hihetetlen Hulk után leírtak Hollywoodban? Most egy saját maga által írt és rendezett filmben tér vissza – íme az előzetes!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!