Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

Kényszersterilizálás? Kokain? Pénzlenyúlás? A miskolci városi és megyei szülészet összevonása körüli konfliktusok állhatnak amögött a nyílt levél mögött, ami tele van nem bizonyított és erősen túlzó állításokkal. De több ügyben folyik nyomozás.

Az Oscar-díjas Juliette Binoche szerint nem lehet úgy filmet forgatni, hogy a rendezők a meztelen jelenetekről szóló iránymutatást olvasgatják, de volt már, hogy az ő bizalma is megszakadt hasonló helyzetben.

Néhány nap alatt megháromszorozódott a soha nem látott koronavírus okozta megbetegedések száma Kínában, és egyre több országból jelentik a vírus megjelenését. Itt a világjárvány?

tovább...

kék páviánok

hazudj még nekem

fehér babák

Leszáll az ég dicső királya

vedd fel pajtás a bundát

Ezen a napon

Sőt, lassan az egész világot. De még Trumpot is. LaVar Ball a legnagyobb trollként röhög rajtunk, miközben a kosárlabdázó fiaiból üzletet csinált. Beszól az elnöknek, Michael Jordannek, és hiába utálja fél Amerika, ő élvezi, és számolgatja a pénzét. De hogy kerültek Kaliforniából Litvániába?

Mit talált a felesége a könyvek mögött? Mitől folyt mindig orra? Miért könyörgött a patikusának?

Videók

Van egy óriási tavunk, amit az év felében senki sem használ. De mit lehetne tenni a Balatonnal - azon kívül, hogy megfürdünk a négyfokos vízben?

  • bestof
  • képbehozó

Miért fogy a magyar?

Magyarázó videóban mutatjuk be Magyarország demográfiai helyzetét és a kormány próbálkozásait a gyerekszám növelésére.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

A budai hegyek legjobb részei, amelyek még nincsenek túl messze, de már a zöld és a jó levegő igazi budai hangulatot biztosít.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor