Eleonóra
-1 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Csütörtökön 20 éves az úszó Milák Kristóf, aki Michael Phelps világcsúcsát döntötte meg tavaly. Úgy érzi, betolakodó lesz a japánok világában, de önbizalommal megy a tokiói olimpiára. Arról is beszélt, hogy néha úgy érzi, jó lenne már túl lenni az olimpián.

tovább...

Harminc éve nem ment úgy neki kormányfő a cigányoknak, mint Orbán. A szavai azt üzenik, hogy a romáknak akkor se lehet igazuk, ha azt bíróság mondja ki – állítja Setét Jenő roma jogvédő.

Az elmúlt hónapokban a korábbi főszerkesztő távozása után több újságíró is felállt a 168 Óránál. Állításuk szerint részben az akadozó fizetések, részben szakmai okok miatt. A távozók szerint a Jobbik és Schmidt Mária is tabutémák voltak.

ezen a napon

Övé volt az elő magyar szelfi. Kotnyek Antalról keveset tudunk, pedig a Film, Színház, Muzsika fotóriportereként sok sztárfotót készített Gobbi Hildáról, Rátonyi Róbertről és Makk Károlyról is. Nagykép.

A párkapcsolati bántalmazásokról beszélve folyton előkerül megoldási javaslatként egy nemzetközi szabályozás, amit régen a kormány is aláírt, de azóta igyekszik kitáncolni belőle. Mi az az Isztambuli Egyezmény, mire lenne megoldás, és mi a baja vele újabban a Fidesz-KDNP-nek?

Videók

Béres Tibor évek óta fut hobbiból. Hozzácsapódott néhány gyerek az ország egyik legrosszabb helyzetű romatelepéről. Azóta rendszeressé váltak a közös futások. Ismerjék meg a cigány futóklubot, a Dikh Villámot!

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • használt
  • Seat Leon III 1,6 TDI

A drága Golfok ellenszere?

A Seat legsikeresebb modellje elvileg kiköpött Golf, a gyakorlatban viszont akadnak lényegi különbségek.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor