Ákos, Bátor
0 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Dél-Koreában több az új megbetegedés, mint Kínában; Japánban bezárták az iskolákat; Kínában jutalmat kap, aki jelzi, ha beteg; itthon 1,2 millió maszk kerül hamarosan a patikákba; álhírek is terjednek a vírusról. Csütörtöki összefoglaló.

Sabrina Ionescu a férfiakat is előzve lett az egyetemi kosárlabda első játékosa 2000 ponttal, 1000 lepattanóval és 1000 assziszttal. A rekordot egykori mentora, Kobe Bryant búcsúztatója után pár órával érte el. A legnagyobb sztárok csodálják a játékát, bár kritikát is kap, amiért direkt hibákkal javítja saját statisztikáit.

tovább...

korona

Ezen a napon

Ha a földre viszi az ellenfelét, az övé a meccs – a 26 éves Perjés Dórát Brazíliába szerződtették le MMA-zni. A felkészülése közben bemutatta rajtunk, hogyan kell puszta kézzel eltörni egy ember térdét.

Az Északi- és Déli-sark meghódításáért olykor tragédiába forduló versengés alakult ki. Az ismeretlennel és a faggyal küzdő felfedezők kőkemény férfiak voltak, de hű társak nélkül semmire sem mentek volna.

Kelet-Magyarország templomainak, pártházainak, művházainak és iskoláinak intézménymimikája a szocializmusból. A több ezer intézményről készült több tízezer fotóból válogattunk – ilyen volt a békés békési szocializmus.

Videók

Liszt nincs, pánik és hülyeség van. Hogy járvány lesz-e itt? És elbír-e vele ez az egészségügy? Ijesztően jó kérdés!

Közélet

„Már akkor kiakadtam, mikor Tőkés László táskahordozójából „acélgyörgyi” magasságba emelte az orbáni akarat Demeter urat.“

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

most nem szexik, most kínosak

Ön szerint sokat változott?

Még 5 százalékos áfával kaphatók a hamarosan felépülő lakások Újpesten, a metrótól mindössze 3 perce, a városrész jól ellátott központjában. A vételár 80 százalékát csak beköltözés előtt kell kifizetni.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor