Luca, Ottilia
2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Az első becslések szerint 368 képviselői helyet is szerezhetnek a toryk, Margaret Thatcher óta a legnagyobb győzelmük lehet. Míg a Munkáspárt 191-re esne vissza, ami óriási vereség lenne Corbynnak. Ha ez lesz az eredmény, Johnson véghezviheti a brexitet, és kiléptetheti a briteket az EU-ból.

Zöld Karácsony Zöld Karácsony

Fenntartható ünnep azoknak, akik gondolnak a jövőre!

Cikkeink a témában
tovább...

Ezen a napon

Ha kell, a kormány százszor is elmondja, hogy a tandíj igazából a diákoknak jó. A hazugságspirál 2006 óta egyre csak pörög tovább. Riszpekt Ház.

Videók

Speier Dávid az egyik legismertebb magyar filmfordító, akinek Az utolsó jediket, az Erőszakikat, Nyolcadik utas a halált és a Spinédzsereket köszönhetjük.

Közélet

A kínai professzor minden tudo­mányos és etikai határt is átlé­pett az emberkísérlettel.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Recesszió és autóipar II.

Így tett csodát a japán (autó)ipar

A japán gazdaság 1991-ben előbb kendőt kötött a homlokára, 75 fokban meghajolt, majd diszkréten kiontotta a saját belét. Hát így született a békalámpás Corolla. De hosszú és melós út vezetett idáig.

Tovább a Totalcar címlapjára

Kisebb lett, nem nagyobb

Belefáradt a szája

Amerre jó minőséget sikerül a piacra vinni, ott bizony gyorsan elkapkodják a lakásokat az érdeklődők. Egy olyan házra bukkantunk most a XIX. és a XVIII. kerület határán, ahol már csak egy-két lakás maradt a 61-ből.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!