Miklós
-5 °C
-2 °C
Index - In English In English Eng

A női kézilabda-válogatott nem fejlődött tavaly óta, és kiesett a világbajnokságon. A többi ország viszont összehozhatja nekünk az olimpiai selejtezőt. Kim Rasmussen szövetségi kapitány bajba került a kispadon. Gyorsértékelés a románok elleni vereség után.

Zöld Karácsony Zöld Karácsony

Fenntartható ünnep azoknak, akik gondolnak a jövőre!

Cikkeink a témában
tovább...
  • Támogatott tartalom

Mozgó célpontra tarts!

A lézeres szemműtétek ma már szinte mindennaposnak számítanak. A beavatkozást végző gépet és a pontos mechanizmust azonban kevésbé ismerjük, így utánajártunk: mi történik, ha akaratlanul megrezzen a szemünk, vagy ha nem tudunk pontosan arra a pontra fókuszálni, amit kérnek?

Mit jelképez a Nagy Imre-szobrot felváltó vértanúemlékmű, és miért épült egy réginek látszó ház a Kossuth térre? A tér átépítéséért felelős vezetőt, Wachsler Tamást kérdeztük.

Nemsokára megjelenik a Shaun, a bárány gyurmafilm folytatása. Kint jártunk a forgatáson, ahol megmutatták, hogy egy egyszerű jelenet is milyen őrült melóval jár.

Ezen a napon

Szent Miklós élete igazi kalandregény: verekedett a niceai zsinaton, csontjait kalózok rabolták el.

Videók

Borkatedrális, Bibliaház, turul alakú lovarda és társai. Lezsák Sándorral megnéztük a magyar emigráció központjának induló, ma már 30 milliárdból épülő Hungarikum Ligetet.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Nem vicc, hanem az Égéstér témája a végtelenbe nyúló forgalomba helyezés, a pálinkafőzés és kedvenc kreténautóink mellett.

Tovább a Totalcar címlapjára
  • Támogatott tartalom

Milyen a hibrid friss szemmel?

Egy olyan amatőr tesztelte a hibrid Swiftet, aki korábban csak robbanómotoros autót használt. Hajtotta városban és országúton, de földútra is letért, ha már összkerekes kivitelt adtunk neki. Mit tud, miben más ez a hajtás? És mit nyújt az átlagautósnak egy mai, top felszereltségű Suzuki?

Ingatlan hirdetése

A Gothár-ügy újabb részletei derültek ki, Császár Előd pedig, ahogy újra feltűnt a médiában, olyan hirtelenséggel vált köddé.

A jónál van mindig jobb, de az egyedi luxus villaparkok esetén kicsit el kell gondolkodnunk. Létezik ennél menőbb, minőségibb lakóingatlan Óbudán? Nyilván akadnak jók, de azért ez sem semmi.

Sokak álma, hogy otthonról (home office) dolgozzanak. A munkába ingázással nem telik idő, ám nem minden munka végezhető otthonról.

Ha valaki szereti az egyediséget és a presztízsértékű megjelenést, akkor itt az idő, hogy egy igazán különleges helyet keressen álmához. Erre adunk most tippet Bel-Buda közepén!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!