Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Évi 40-60 millió köbméternyi fát irt ki az apró bogár, és nem tudunk mit tenni ellene. van ahol már ingyen adják a fát, csak vigyék. És ez a klímaváltozással csak egyre rosszabb lesz.

tovább...

Ma már nem így gondolunk rá, de a hatvanas-hetvenes években a legkorszerűbb technológiának számított a távfűtés. Nélküle nem épülhettek volna meg a város széli lakótelepek, és a belvárosiak életét is megmenthette.

ezen a napon

1944 májusa és júliusa között több mint négyszázezer magyar zsidót vittek Auschwitz-Birkenauba. Az érkezésükről, a szelekcióról, a kényszermunkáról és a krematóriumok előtt eltöltött utolsó percekről pedig fotók is készültek. Ez az Auschwitz-album.

Hírzárlatot rendeltek el vesztegetéssel gyanúsított bukott agrárattasé és miniszteri biztos korábbi munkahelyein, még a legegyszerűbb kérdéseinkre sem válaszolnak. Kiss Szilárd nagyon jóban volt a nemrég kinevezett ukrajnai, de oroszbarát nagykövetünkkel is.

Egyre több élelmiszert hirdetnek E-mentesként, ebből egyenesen levezetve, hogy azok természetesek és egészségesek. De van ennek bármi értelme? Akkor is retteg az E300-tól, ha az valójában C-vitamin?

Megnyerte a 94-es diákolimpiát matekból, a Harvardon is szerzett egy diplomát, most pedig a CEU-n, immár egy uniós ösztöndíjjal kutatja a a hálózatok gazdasági hatását Szeidl Ádám közgazdász. Mit tanulhat egy cég egy kuruzslótól?

Videók

Orbán Viktor felvette a harcot az elítélteknek való kártérítéssel. Elmagyarázzuk, milyen körülmények között kell élniük az elítélt embereknek.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Avensis – első beszámoló

Vettem rá ablaktörlőt!

Igaz, csak egy hátsót, mert az elsők még jól törölnek. Érhetné több panasz is a Vödröt, de minek? Derekasan húzza.

Újrahasznosított nyereményért újrahasznosított pályaműveket várunk a hétvégi hiéna első körében.

  • bemutató
  • ford puma

A Focus vége?

A Ford szépen terel. Mindenki a Puma nevével foglalkozik, közben észre sem veszik, hogy a kis szépség nyugdíjazza az ötajtós Focust.

Tovább a Totalcar címlapjára

a rajongók nem örülnek

telt idomok

Egyre több otthonban láthatjuk a sárga és szürke színeket, ami nem is véletlen, hiszen nagyon trendi színkombinációról van szó. Olyan lakásokat mutatunk, ami neked is meghozza a kedved a kísérletezéshez.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor