Pál
-5 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

A szír háborútól a környezetvédelmen át a pornóig minden téma megjelenik az idei Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon. Az Index segít eligazodni a filmek között.

A hivatalosan megadott 380 ezernél sokkal több alkoholfüggő lehet az országban. A 90 százalékuk még csak a problémát sem ismeri fel, és a kormány sem siet megoldani a dolgot. Mennyit és mit iszik a magyar?

tovább...

Gyalog galopp

Always Look on the bright side of life

Száz éve, 35 évesen halt meg Amadeo Modigliani. A modernizmus egyik legnagyobb festőjének képeit mindenki ismeri, de az életéről leginkább csak legendák keringenek.

Brian élete

A repülő cirkusz

a nyúlon túl

Ezen a napon

Ez elég valószínűtlen, és nem is lenne könnyű észrevétlenül csinálni. De nincs is rá szüksége, mert anélkül is bőven eleget tud rólunk. Ne a poloskától féljen, a helyzet anélkül is elég ijesztő.

Bár hódításai jórészt veszteségesek voltak, gazdasági szempontból sikeres király volt. 555 évvel ezelőtti megválasztása alacsony inflációt és stabil adórendszert eredményezett.

Több plató tömény fogyott műszak után és néha vizelet került a védőitalba. Egykori dolgozókkal nosztalgiázunk az irdatlan romhalmazon, ami nemsokára a város kultúrközpontjává válik.

1947 és 1989 között több mint 18 ezer tekercset exponáltak a Magyar Rendőr magazin fotósai, a közel félmillió képkockán húszezer riport látható.

Videók

Egy dizájner feltalálta a gépet, amellyel bárki re­ciklálhatja a háztar­tási műanyag-hulla­dékot. A teljes ismeretanyagot felrakta a netre, ingyen.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • videó
  • TC Erőmérő

Volvo, ahogy mi is szeretjük

Öthengeres turbómotor: ilyen sem lesz többé, ezért addig kell mutogatni ezeket, amíg köztünk járnak.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor