Marcell
18 °C
27 °C
Index - In English In English Eng

tovább...

A koronavírus-járvány okozta káosz miatt még nem tudni, elindul-e a szezon az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb ligájában, az egyetemi amerikafutball-bajnokságban. Donald Trump elnök is beszállt abba a vitába, ami súlyos dollármilliárdokról dönthet.

Koronavírus

Egy kiszivárgott jelentés szerint a Pizzagate-konteót is elindító közösség több ezer zárt csoportjában több millió tag terjeszti az álhíreket, amerikai képviselőjelöltek is támogatják őket. A Facebook lépéskényszerbe került, de eddig nem tudták megtörni a mozgalmat.

Videók

Az elmúlt években egyre kevesebbet láttak belőlük, mostanra meg végleg kihaltak a Sziget őslakosai. Visszatelepítettünk két egészséges példányt.

Közélet

Mintha nem a szakmaiság lenne bolsevista trükk, hanem maga a politikai rendszerünk.

Tovább a Dívány Címlapjára

Fordok, Mazdák és Opelek, amelyek köztünk járnak, de brutálisan drága lehet a javításuk. Guruk tanácsait gyűjtöttük össze, mielőtt mellényúlnál.

Boncsér Sándor igazságügyi szakértő mesél az 1,7 millió forintos tégláról, a 150 ezer forintos tömegszerencsétlenségről és a vadásztársaságok kiváló jogászairól.

A szerelő szerint a klímakompresszor a hunyó, de azt mondja, használjam nyugodtan, amíg tönkre nem megy.

Tovább a Totalcar címlapjára
  • 200 m2
  • 198 M Ft
Ingatlan hirdetése

Kevés dolog vágta így földhöz a magyar gazdaságot, mint a koronavírus-járvány. Letaglózó, 13,6 százalékos zuhanást szenvedett el az ország a második negyedévben.

Kevés dolog vágta így földhöz a magyar gazdaságot, mint a koronavírus-járvány. Letaglózó, 13,6 százalékos zuhanást szenvedett el az ország a második negyedévben.

A Family Guy atyja eddig leginkább tiszteletlen humorából élt, de Seth MacFarlane-nek most fel kell kötnie a gatyáját: Herman Wouk világháborús regényeiből készít történelmi drámasorozatot.

David Arquette nagyon bizarr figura, és talán kevesen tudják, hogy Courteney Cox volt férjének nehézsúlyú pankrátori világbajnoki címe van, most pedig újra a ringbe száll.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!