Natália
2 °C
5 °C
Index - In English In English Eng

Nem Londonban, hanem a merényletektől rettegő északon dől el Anglia jövője. Észak-Írországig utaztunk, hogy megnézzük a brexit legkényesebb pontját.

Emmanuel Macron elnök két és fél éve próbálja ráerőltetni gazdasági vízióját országára, mérsékelt sikerrel. Most éppen a nyugdíjreformmal haragította magára a fél országot, ami európai és világhatalmi terveinek sem tesz jót.

Zöld Karácsony Zöld Karácsony

Fenntartható ünnep azoknak, akik gondolnak a jövőre!

Cikkeink a témában
tovább...

kulturális törvénymódosítás

Ezen a napon

A Disney pironkodva szerénykedik, pedig Az ébredő erő nyitánya simán elérheti a 600 millió dollárt, újévre pedig meg is duplázhatja azt. Az Avatarnak hat év fórja van, és 2,7 milliárd dollárnál tart, ezt a rekordot fogják megdönteni.

1936 telén egy fiatal pilótának óriási szerencséje volt: pont akkor sorsolták ki repülni, amikor váratlanul felerősödött a szél, és több mint egy órát lejtővitorlázott a Hármashatár-hegy fölött.

Videók

A legendás jazzdokumentátor háza romos lett, a kikapcsolt közművek miatt a télen elfagytak a lábujjai. Portré a világháborús zsidó kisfiúból lett pajkos, különc nyugdíjasról.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: BMW 118i – 2019.

Vegytiszta sznobizmus

Nem is olyan rég a BMW szerint kormányzott kereket hajtani még ciki volt, ma már nem az. A motorja viszont egy fél sorhatos.

Tovább a Totalcar címlapjára
Ingatlan hirdetése

Körülnéztünk a fővárosi új kínálatban. Az újak előnye, hogy évtizedekig nincs gond a házzal, hosszú évekig a lakáshoz sem kell nyúlni.

Ez az otthon lelke, itt vagyunk együtt, itt fogadjuk a vendégeket, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki.

Itt a Csodanő új kalandjait beharangozó első, látványos előzetes, amiből a történetet nem ismerjük meg, de megbarátkozhatunk néhány új arccal, és láthatjuk, miként boldogul Diana Prince a 80-as években és a szintipop világában.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!