Albert, Lipót
7 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Így adták át 1953-ban a több évtizedes várakozás, tervezgetés után elkészült stadiont. Nagyképes visszatekintésünkből kiderül, hogyan lett Vorosilovból Népstadion, mi tűnt fel az állambiztonságnak a csehszlovákok ellen, mikor kezdődtek a kettős rangadók, és mikor álmodtak először olimpiát oda.

Évtizedek óta a legsúlyosabb bozóttüzek pusztítanak Ausztráliában az extrém aszály és a hőség miatt. A helyiek 30-40 éve nem láttak ehhez hasonlót, és lehet, hogy a legrosszabb még hátravan.

tovább...

Az új józsefvárosi polgármester az Index élő adásában beszélt Orbán legújabb önkormányzatiságot csorbító terveiről, és hogy a hivatalban van, aki ellene dolgozik.

Miután kijött, hogy a német autócégnek milliárd eurós vesztesége van, a Forma-1-csapatfőnök bedobta: 2020 után kiszállhatnak a teljes versenysorozatból. Valós fenyegetés vagy blöff? Létezhet Forma-1 az elmúlt években taroló Mercedes nélkül?

Kína a terrorellenes harcra hivatkozik, a helyiek és nyugati újságírók szerint rendőrállamot hozott létre, és koncentrációs táborokban zajlik az ujgur vallási kisebbség erőszakos asszimilációja. A vezető politikusok közül viszont csak Trump lépett, de ő sem az emberi jogok védelmében.

Ezen a NAPON

Mit fognak találni a jövő régészei a mi korunkból, ha minden digitalizálódik? Kezdjük el kőtáblákra vésni a legfontosabb dolgokat a biztonság kedvéért?

Ha szembe rohanna önnel egy zenész, aki a füléből kilógó karórával dobolja a Rockaway Beachet, az annak a jele, hogy már nálunk is árulják a Huawei okosóráját.

Videók
Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Vendégünk Herczig Norbert raliversenyző, aki korosztályos válogatott focista is volt.

Olyan szolgáltatást indítunk, amiből megtudhatod, történt-e káresemény a kinézett használt autóval. Ez nem zsákbamacska, ha nincs adat, fizetni sem kell.

  • ADAC téligumiteszt 2019.


Ennyire kevés lenne a jó téli gumi?

Kisautóra nem a legnagyobb nevek a legjobbak, míg nagyobb méretben a közepes eredmény is ritka. Ezt mutatja az ADAC friss tesztje.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!