Mária
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

Pár év alatt a negyvenszeresére nőtt az ilyen videók száma az internet pornóra szakosodott bugyraiban. Bár rengeteg etikai problémát vet fel a kamu-vérfertőzősdi, csupán korunk tipikus terméke, amit az algoritmusok majd egy másik, még inkább megkérdőjelezhető újdonsággal temetnek el.

Amerika legnépszerűbb palacsintaporát több mint száz évig egy mosolygós fekete szakácsnő arcával hirdették. A gyártó most már szabadulna a kínossá vált Aunt Jemima brandtól.

tovább...

Az Epic Games egy nap alatt veszett össze a Google-lel és az Apple-lel: megpróbálta megkerülni a techóriásokat, amit beszólogatós reklámok, lázítás és perek követtek.

Videók

Közel 10 millióan élünk Magyarországon, de vajon hogy nézne ki a társadalmunk, ha csak 100 ember élne itt? Hány lenne nő? Hányan laknának községekben? Hány szavazna a Fideszre? Izgalmas adatokat mutatunk 100 emberre vetítve a magyarokról.

Karcsi pilóta szeretett volna lenni, de szülei nem engedték. Most juhászként dolgozik. Májustól novemberig teljesen elszigetelve él az állatokkal a legelőn.

Közélet

Utazni jó és ezt alighanem ép­pen idén tanulhattuk meg leg­in­kább, amikor a járvány egy időre elvette tőlünk ennek örömét.

Szép, hosszú élet állt mögötte, és a bent töltött hetek alatt úgy érezte, felkészült a lezárásra.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Renault Captur TCe 100 Zen – 2020.

Jelentem, egy igen jó mini-SUV már van

A Renault Capturben nem az a meglepő, hogy egy kellemes autó, hanem, hogy nem csak renault-i értelemben lehet érezni rajta a fejlődést.

Fordok, Mazdák és Opelek, amelyek köztünk járnak, de brutálisan drága lehet a javításuk. Guruk tanácsait gyűjtöttük össze, mielőtt mellényúlnál.

Tovább a Totalcar címlapjára

Olyan alelnök-jelölteket ajánlanak Donald Trump USA-elnök figyelmébe, akik figyelemfelkeltőek lennének a poszton. Az első jelölt egy Goya márkájú babkonzerv, amivel fotózkodni szokott.

Olyan alelnök-jelölteket ajánlanak Donald Trump USA-elnök figyelmébe, akik figyelemfelkeltőek lennének a poszton. Az első jelölt egy Goya márkájú babkonzerv, amivel fotózkodni szokott.

  • heti hírösszefoglaló

Négy látványos fogyás hete volt ez

Heti hírösszefoglalónkban a hőzöngésre és a kacarászásra is talál alkalmas elemeket. Meg a nyálcsorgatásra, ha hajlamos az ilyesmire.

David Arquette nagyon bizarr figura, és talán kevesen tudják, hogy Courteney Cox volt férjének nehézsúlyú pankrátori világbajnoki címe van, most pedig újra a ringbe száll.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!