Vanda, Paula
-2 °C
0 °C
Index - In English In English Eng
tovább...

Gruborovics Tibor, a nyolcvanas évek ismert NB I.-es játékosa harminc éve él Finnországban a családjával, és néha már kevert nyelven beszélnek egymással. Fia, Tamás is futballista volt, kis híján a Fradi is leigazolta, de már ő is befejezte a pályafutását. Riport Mikkeliből.

15 évesen Maradona, nemrég Shearer és Henry csúcsát döntötte meg. Mégis: ha van alulértékelt futballsztár, az Sergio Agüero, aki egy angol iparvárosban lett hős. Híres rajongói azért akadnak.

Magyarra fordítja és automatikusan jegyzeteli az előadást az egyik app, egyenleteket old meg, szívecskés prezentációt rajzol a másik. Csodák a mindennapi oktatásban a londoni BETT kiállításon.

A forgatókönyvíró Oscar-díjat kapott, pedig Robert Altman rendező szinte egy betűt se használt fel abból, amit írt. Megcsinálta az egyik legjobb háborúellenes háborús filmet, amivel a 14 éves fia 30-szor többet keresett, mint ő.

heti besztof

Ezen a napon

Mintegy 2000 üldözött embert, köztük több mint 1600 zsidó származású gyereket mentett meg Sztehlo Gábor evangélikus lelkész a II. világháború alatt. Három akkori gyerek mesélte el, hogyan vészelték át a negyvenes éveket.

A közösségi finanszrozásban milliárdokat gyűjtő Pebble visszahozhatja a nyolcvanas évek kvarcóradivatját, csak a négygombos-hétzenés helyett az androidos-wifis-GPS-es lesz a menő.

Videók

Orbán Viktor felvette a harcot az elítélteknek való kártérítéssel. Elmagyarázzuk, milyen körülmények között kell élniük az elítélt embereknek.

Miért nem tudja az ellenzék legyőzni a Fideszt? Lesz-e még valaha országos jelentőségű politikus? Beszáll-e a Momentumba? Szeged polgármestere volt a vendégünk.

Egy évet kellett várjak arra, hogy megmutassam a pergető horgászok közt is vannak emberek akik nem a vízpartra valók.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Avensis – első beszámoló

Vettem rá ablaktörlőt!

Igaz, csak egy hátsót, mert az elsők még jól törölnek. Érhetné több panasz is a Vödröt, de minek? Derekasan húzza.

  • bemutató
  • ford puma

A Focus vége?

A Ford szépen terel. Mindenki a Puma nevével foglalkozik, közben észre sem veszik, hogy a kis szépség nyugdíjazza az ötajtós Focust.

Tovább a Totalcar címlapjára

Az ügyészi beszéddel folytatódott a napokban a szexragadozó producer ellen New Yorkban indított tárgyalás. Az ügyésznő elképesztő eseteket ismertetett.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor