Herman
1 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Mintha csak régi, jó ismerősünk lenne, úgy ismerjük az új koronavírust, pedig négy hónapja még azt sem tudtuk, hogy létezik. Bemutatjuk a vírus génkészletét és fehérjéit. Valahol ezek között rejlik az ellenszer kulcsa.

Műtétek maradnak el, a szüléshez az apának kell vinnie a védőfelszerelést. A fogorvosi ügyeletről elküldhetik az embert, ha nem sürgős a problémája. Halasztják a HPV-oltásokat, a népegészségügyi szűréseket, a jóindulatú daganatok vagy rákmegelőző állapotok kezelését is.

tovább...

Videók

Thuróczy Szabolcs és Balsai Mónika ismét házaspárt alakít egy vidéki tanyán, egy különleges szolgával. Till Attila kisfilmje, amit Európa legjobbjának is jelöltek.

Csattanósan ütköző érvek, parázs vita, lenyűgöző meglátások és sokkoló megmondások. Kibeszélőműsor a hét legfontosabb témáiról.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Malaguti Dune 125

Európa igáslova

Jó értelemben régi vágású motor, bírja a strapát, sőt, kívánja.

Tovább a Totalcar címlapjára

Bármilyen célból is vásárolnánk, az első szempont a választásnál az ingatlan elhelyezkedése. Persze Szegeden is így van ez. Most egy belvárosi lakást mutatunk, amely befektetésnek is, lakhatásra is alkalmas.

Egy jó gonosz nélkül mit ér egy hős, nem igaz? A sorozatunk új részében pszichopata üzletemberek, korrupt zsaruk, őrült lángelmék, legyőzhetetlen gépemberek és persze táncoló bohócok tűnnek fel.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!