Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

A győri polgármester kilép a Fideszből, de a város éléről nem távozik. Botlásról beszél, de magyarázatot semmire nem ad. Ami múlt héten a Fidesz szerint még magánügy volt, most már Borkai-faktor. Borkai maradása árt a Fidesznek? Elemzés.

Ebben bízhatunk a mostani Eb-selejtezőben is. Két éve győzelem helyett vesztett, egy éve az NL-ben döntetlen helyett kapott ki Wales. Egy cardiffi magyar döntetlen Szlovákiát repíti az Eb-re. Matek, múlt, megnyitó.

tovább...

Veszélyes frontot nyithat az új főpolgármester és a kormány között stadionépítések befagyasztásáról szóló szlogen. A bejelentett sportberuházások értéke több mint 1000 milliárd.

Videók

A leendő főpolgármester első interjúját az Indexnek adta. Azt mondta, már hétfőn elkezdik előkészíteni az új közgyűlés első ülésének napirendjét. Szerinte a Fidesznek nem érdeke, hogy rosszban legyen a budapestiekkel.

Közélet

Magánkiadás vagy könyvkiadó? Írás, szerkesztés, könyvkiadás. Remények, álmok, esélyek... Re­gényíró november Fejős Évával.

Tovább a Dívány Címlapjára

A hagyományos hibrid kivitel is elég népszerű mostanság, de hamarosan érkezik a tisztán villamos üzemben is használható változat.

A Volkswagen felfüggesztette korábbi döntését a Törökország szíriai háborúja kapcsán kialakult politikai feszültség miatt.

Elképzelhető pl. egy gyújtásszög módosítás a gáz beszerelésekor? Netán szelepvezérlés módosítás?

Tovább a Totalcar címlapjára

A nemrég elhunyt ikonikus plakáttervező és grafikusművész, Philip Gips munkáiból válogatva, a Rosemary gyermekétől A nyolcadik utas: a Halálon át a Supermanig.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!