új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely mai öltözékét Lakatos Márk stylisttal elemezzük. A divatszakértő érdeklődése nemrégiben fordult a politikai élet szereplői felé. Az Index hasábjain foglalkozott már Müller CecíliaDúró Dóra és Staller Ilona, azaz Cicciolina ruházkodásával is.

    Gulyás Gergelyről elmondta, jól állnak neki a merevebb kidolgozású zakók, amelyek keményebbek, jobban béleltek, a vállai merevebben vannak kidolgozva, ez ugyanis jól formázza a felsőtestét: elegáns, klasszikus megjelenést kölcsönöz neki. Amikor ettől, az efféle szabástól eltérnek, sosem szerencsés. Van egy szürke, tweedanyagú, csapott vállú zakója, ebben inkább kicsit gondnokos, pedellusos hatást kelt a megjelenése.

    A mai szettje találó, sötétkék árnyalatokban jó őt igazán látni. Ez az ő stílusa. „Remélem, nem az a kitérdelt farmer van rajta, amin egyszer a Kormányinfón Alexandra mellett nyilatkozott” – jegyezte meg Lakatos Márk.

  • A főváros-kormány vitájának legújabb pontja a Fudan Egyetem budapesti campusa és a Diákváros kérdése. Fürjes Balázs államtitkár az Indexen megjelent írásában leszögezte, hogy az egyetem nem a Diákváros helyett épül meg.

  • Orbán Viktor tegnap bejelentette, hogy 3,5 millió oltottnál nyithatnak a vendéglátók teraszai. Ez a szám jövő hét közepére lehet meg. Arról is beszélt, hogy április 19-én végül csak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai indulnak újra, a felső tagozatban és a középiskolákban május 10-ig marad a digitális oktatás.