Kifürkésztük Kennedy gyilkosát, Meghan Markle mestertervét és Szőke Zoltán diétáját

2021.08.07. 21:31
Magyar sportsikerek, Presser Gábor visszatérése, egy súlyemelő bánata és még pár menő konteó is mindemellé. Ez volt a mai kínálat az Indexen.

Az olimpia utolsó előtti napján harmadszor is bajnok lett a női kajak négyesünk, Csipes Tamara édesapja az Indexnek kommentálta a hatalmas sikert. Női vízilabda-válogatottunk bronzérmet szerzett Tokióban. Szoboszlai Dominik pedig bravúrgóllal tette le névjegyét a Német Kupában, mintegy mellesleg. Ám a világ legalább ennyire ámul a 84 éves Runtág Tivadaron is. 

Egy görög súlyemelő visszavonulásának egészen hihetetlen oka van, hogy pontosan micsoda, az kiderül ebből a cikkünkből. 

A sport mellett az összeesküvés-elméletekben is jók voltunk ma: bemutattuk Oliver Stone filmrendező ütős gondolatait John F. Kennedy meggyilkolásáról, és megszellőztettük Meghan Markle hercegné szupertitkos mestertervét is – mértékadó pletykalapok értesülései alapján.  

Közéleti témákat is bőséggel tárgyaltunk. Szó esett a Pegasus-botrányról, a Norvég Alap tízmilliárdjairól, a melegellenessé tett pedofiltörvény friss végrehajtási rendeletéről, Kásler Miklós Covid-jóslatáról és a családon belüli erőszak magyarországi elterjedtségéről is. 

Természetesen a kultúra sem maradhatott ki: Presser Gábor és a Barátok közt sztárja is virtuális vendégünk volt ma. Társkiadványainkból pedig az is kiderült, hogy: