18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy közszereplő meztelen képeit is megtalálták Schadl Györgynél

2022.01.25. 21:43 Módosítva: 2022.01.25. 21:48

Egy közszereplőről készült kompromittáló fotók is előkerültek Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének hálószobájában lévő páncélszekrényből.

A képek akkor kerültek elő, amikor házkutatást tartottak a végrehajtói kar elnökénél a tavaly ősszel történt elfogása után. Az RTL Híradó szerint egy borítékból került elő két fénykép, amelyeken három meztelen ember látható intim helyzetben. A fotók mellett 2 DVD-lemez is volt, amelyeken egy közszereplő neve szerepelt.

Azt, hogy kicsoda az illető, az RTL Híradó nem hozta nyilvánosságra, viszont megkérdezték őt, hogy mit szól ehhez. A közszereplő azt mondta: 

NEM ISMERI SCHADL GYÖRGYÖT, ÉS SZERINTE NEM KÉSZÜLHETTEK RÓLA KOMPROMITTÁLÓ FELVÉTELEK.

Hozzátette: sem a Magyar Végrehajtói Kar elnöke, sem más nem zsarolta meg őt.

A felvételen az látható, hogy egy férfi és egy nő szexel egy ágyon, miközben egy harmadik – a fotón is látható, ugyancsak meztelen személy – fényképezi őket. 

Schadl György ügyével kapcsolatban ezeket a tárgyakat is bűnjelként foglalták le, és vették jegyzőkönyvbe a nyomozók. A férfit – aki a tíz órán át tartó házkutatáskor jelen volt – meg is kérdezték arról, hogy mit kerestek ezek a páncélszekrényében. Erre Schadl György először azt mondta: nem tudja, mi van a DVD-lemezeken, és azt sem, hogy miként kerültek a szekrénybe. Később viszont – önmagát cáfolva – már azt nyilatkozta, hogy a DVD-ken üzenetváltások vannak lementve.

Az ügyészség ezekre a bizonyítékokra is hivatkozva kérte korábban Schadl György letartóztatását a bíróságtól. Akkor azt írták, hogy „a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videofelvételt is tartalmaz”.  

A Schadl György ügyében folytatott nyomozásról napról napra kerülnek nyilvánosságra újabb adatok. Nemrég az derült ki, hogy a végrehajtói kar elnökének egy kék villogója is volt, amelyet jogtalanul használt arra, hogy a buszsávokban haladhasson.

Az ügyben megvádolt hét végrehajtóból ketten már bevallották bűnösségüket. Az ügyészség nemrég azt is közölte, hogy  meghosszabbították Schadl György letartóztatását, így a férfi március 8-áig biztosan letartóztatásban marad.

(via rtl.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport