Korda Györggyel és Balázs Klárival ünnepelte Lázár János, hogy ismét képviselő lett

image 6483441 (61)
2022.04.19. 14:36
Megadta a módját a mandátumátvételnek Lázár János frissen újraválasztott fideszes országgyűlési képviselő, aki egy ismert szekszárdi borászat pincéjében ünnepelte a nagy eseményt barátai és a népszerű zenész házaspár társaságában.

A hétvégén baráti győzelmi húsvéti bulin vette át képviselői megbízólevelét egy szekszárdi borospincében Lázár János. 

A képviselői megbízólevél átadásán az ország kedvenc táncdalénekes-párosa, Balázs Klári és Korda György szórakoztatta a közönséget. A láthatóan jó hangulatú bulin Lázár János még meg is táncoltatta Balázs Klárit, ahogy természetesen a feleségét, Megyeri Zitát is – derült ki a fideszes politikus hivatalos Facebook-oldalára feltöltött képes bejegyzésből. 

A megbízólevelet a Csongrád-Csanád megye 4. országgyűlési egyéni választókerületi bizottság elnöke, Feketéné dr. Szemző Margit adta át a hatodik alkalommal megválasztott országgyűlési képviselőnek – írja a Makóhíradó.

Hadházy Ákos ellenzéki politikus szerint a bulit Szekszárdon, abban a Bodri pincészetben tartották, ahol tavaly nyáron a lakodalmát ünnepelte Majoros Péter (Majka) és felesége, Majoros Hajnalka.

Alakul Lázár János nagy visszatérése? 

Navracsics Tibor szintén frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő, egyben volt miniszter a napokban jegyezte meg Fiala János KeLjfeLjancsi című rádióműsorában, hogy milyen pozícióra pályázik kollégája, Lázár János az újonnan, várhatóan májusban megalakuló kormányban.

LÁZÁR JÁNOS KORMÁNYBA VALÓ VISSZATÉRÉSÉNEK FELVETÉSÉRE ORBÁN VIKTOR MÚLT HÉT SZERDAI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁN ELMONDTA: NEM TARTJA LEHETETLENNEK. AHOGY AZT SEM GONDOLJA KIZÁRTNAK, HOGY KISZORÍTJÁK ITTHONRÓL A KÜLFÖLDI KISKERESKEDELMI LÁNCOKAT.

Ezzel szemben eddigi nyilatkozatai alapján Lázár Jánost a miniszteri felkéréssel szemben egyelőre inkább a ménesbirtok kiscsikói érdeklik. A Hódmezővásárhely-központú Csongrád-Csanád megyei 4-es számú választókerületben Márki-Zay Pétert legyőző politikus közben azt is kijelentette, hogy

TERMÉSZETESEN TALÁLKOZIK ORBÁN VIKTORRAL, HA A KORMÁNYFŐ MEGBESZÉLÉSRE HÍVJA.

A 48 éves politikus ugyan maradt országgyűlési képviselő, a hivatalos verzió szerint Lázár János 2017 nyarán közölte Orbán Viktorral, hogy jövőjét az országos nagypolitizálástól visszavonulva inkább Hódmezővásárhelyen és a választókerületében tervezi, teljesítve kormánybiztosi feladatait.

(Borítókép: Lázár János. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)