Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orbán holnaptól kormányozna

2007.05.21. 12:42
A közkiadások befagyasztása, adócsökkentés, a gazdasági növekedés megindítása. Hatalomra jutása esetén ezt tenné a Fidesz.

A Fidesz akár már holnaptól kész a kormányzásra, jelentette ki Orbán Viktor a pártkongresszus-értékelő sajtótájékoztatóján.

A pártelnök kifejtette: ha a Fidesz megkapná a bizalmat, három azonnali intézkedést tennének: reálértéken befagyasztanák a közkiadásokat, adócsökkentést hajtanának végre, és megszüntetnék a gazdasági növekedés útjában álló problémákat. Példaként említette a korrupciót, illetve az elviselhetetlen mértékű bürokráciát.

A közkiadások befagyasztásával kapcsolatban megemlítette: erre azért van szükség, hogy ne történhessen meg az, ami az egészségügyet fenyegeti, ahonnan az elkövetkező három évben 250 milliárd forintot vonnak ki.