Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fegyverszállító lehetett az újabb móri gyanúsított

2007.05.17. 12:53
A Nemzeti Nyomozó Iroda hivatalos gyanúsítása alapján valószínű, hogy a móri bankrablás ügyében letartóztatott újabb gyanúsítottól származtak a gyilkos fegyverek.

A móri mészárosok fegyverszállítója lehetett a rendőrség gyanúja szerint az a férfi, akit e héten kedden fogtak el a móri mészárlással összefüggésben. Az öt évvel ezelőtti példátlan bűncselekménnyel kapcsolatba hozott gyanúsítottat az ORFK Nemzeti Nyomozó Iroda lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsította meg.

Sok fegyvert adott el

A nyomozók elsődleges adatai szerint a kedden Tatabányán elfogott férfi sorozatlövő, illetve maroklőfegyvert adott el a 2002. május 9-i bankrablás februárban kézre kerített, feltételezett elkövetőjének, N. Lászlónak. Mint ismeretes, a mészárlás ügyében ez év elején két tatabányai férfit - N. Lászlót és W. Róbertet - gyanúsított meg a rendőrség, ám korábban Kaiser Edét már jogerősen el is ítélte a bíróság ugyanezen bűnügy miatt, feltételezett társa, Hajdú László ügye pedig jelenleg is bírósági szakaszban van.