Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szigszalaggal hallgattatták el a hittérítőt

2003.09.15. 13:14
Csak szigszalaggal sikerült elhallgattatnia egy önjelölt hittérítőt a Hawaii-Los Angeles járat személyzetének. A bibliaidézeteket hirdető férfit akár húsz év börtönre is ítélhetik.
Meg kellett rendszabályozni egy vallási hevülettől fűtött utast a Unites Airlines Hawaii-Los Angeles járatán. A férfi a széksorok között sétálgatva fennhangon olvasta a bibliát.

Mivel ezt a felszólítások ellenére sem hagyta abba, egy légimarsal az utasok segítségével lefogta. A férfi száját szigszalaggal ragasztották le, majd Los Angelesben átadták a hatóságoknak.

Carl Sansbury, a reptér rendőrségének őrmestere egyelőre nem tudott felvilágosítást adni az incidens pontos okáról - írja az Ananova. A hittérítőt a repülésbiztonság megzavarásával is vádolhatják, melyért akár húsz év börtönre is ítélhetik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?