Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Feleségének köszönheti új szemeit Berlusconi

2004.02.02. 15:58
Felesége tanácsára varratta fel szemét Silvio Berlusconi. Az excentrikus olasz kormányfő annyira elégedett az eredménnyel, hogy máris további beavatkozásokat tervez.
Valóban plasztikai műtétet hajtottak végre Silvio Berlusconin. A beavatkozást hosszas titkolózás után maga az excentrikus olasz kormányfő ismerte be - jelentette a BBC. Mint mondta, a műtétre a felesége, Veronica beszélte rá.

Félkész arc

A 67 éves kormányfő annyira elégedett a műtét eredményével, hogy máris további beavatkozásokat tervez. "Tetszik, ahogy kinézek. Ha tükörbe nézek, tetszem magamnak, és szerintem másoknak is. Mint láthatják, még nem készültem el teljesen" - nyilatkozta újságíróknak Berlusconi.

A plasztikai műtétről szóló találgatások január elején kezdődtek. Az olasz kormányfő december végén egy hónapra eltűnt a nyilvánosság elől. Időközben egy magyar származású plasztikai sebész, dr. Toth nyilatkozott a kormányfő plasztikai műtétjéről, később azonban visszavonta az elmondottakat. A kormányfő hivatala nem kívánta kommentálni a találgatásokat.

Alig látni

Az egy hónapos szünet után tartott első sajtótájékoztatóján Berlusconi még ködösített a plasztikai műtéttel kapcsolatban, nyilvánosan csak annyit ismert el, hogy diétázott. Azt azonban tagadta, hogy kecsketejet is ivott.

A plasztikai műtét eredményéről megoszlanak a vélemények. Míg a BBC tudósítója szerint Berlusconi látványosan megfiatalodott, az AP újságírója nem vett észre változást a kormányfő arcán.