Elvonóra ment Molnár Gusztáv, de feladta

IMG 8611
2022.08.02. 13:40
A Drága örökösök színésze komoly problémákkal küzd, amelyek kezelésre szorulnak, így bevonult egy rehabilitációs intézetbe. Mint arról felesége beszámolt, egy hónap után saját felelősségre hazament, azonban most újra megpróbálja.

A színész élete nem volt fenékig tejfel az elmúlt időszakban, mivel ahogy az nemrégiben kiderült, bipoláris zavarral, illetve alkoholproblémákkal küzd. Molnár körül akkor alakult ki még nagyobb botrány, amikor volt felesége azzal vádolta meg, hogy bántalmazta közös gyermeküket, bár a színész mindig tagadta, hogy ilyen történt volna. Alkoholproblémája pedig jelenlegi kapcsolatára is rányomta a bélyeget, mivel második feleségével, Viviennel különköltöztek.

Molnár a korábbiakban azt nyilatkozta, tudja, hogy rehabilitációra van szüksége, hogy helyrehozza feleségével való kapcsolatát, ám az eddig nem volt tiszta, mikor is megy elvonóra. Mint arról neje a Borsnak beszámolt, a színész nemrég bevonult egy intézménybe, ám egy hónapra rá feladta.

Guszti bent volt, de kijött. Azt mondta, az a hely nem neki való, nem elég jó. Senki sem lehet biztos benne, hogy valóban végig fogja csinálni, hiába tudja ő is, hogy ez az egyetlen esélye, nem tudunk mit tenni. Ezeket a döntéseket neki kell meghoznia. Mindenesetre kedden egy másik rehabilitációs központba vonul be, megpróbálja újra

– nyilatkozta a lapnak Vivien.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: RTL Sajtóklub)