Börtönből a stúdióba: megjelent Fekete Dávid új videóklipje

2023.09.03. 15:47
Nemrég enyhítettek Fekete Dávid, az egykori megasztáros házi őrizetén, majd augusztusban az énekes színpadra is állt. Most pedig megjelent az új videóklipje, amely a YouTube-on megtekinthető.

Fekete Dávid, a Megasztár korábbi versenyzője házi őrizetén július elején enyhítettek, így már nem csupán a lakásában, hanem Győr egész közigazgatási területén szabadon mozoghat. Az énekest 322 milliós csalás miatt vették őrizetbe még 2021 májusában, de ennek az enyhítésnek köszönhetően most több időt tud együtt tölteni a fiaival, és az énekesi karrierjét is igyekszik feltámasztani – írtuk korábban. 

Az énekes jelenleg egy napelemekkel foglalkozó cég marketingosztályának vezetésével foglalkozik, ám augusztus közepén újra színpadra állt Győrben, és a Bors beszámolója szerint szeptember 1-jén, pénteken megjelent a szabadulása utáni első, Indulj el az úton című videóklipje. 

Csak bíznod kell, s hinned, hogy ez Neked is jár!

Láttam széthullt, színes könnyeket én

Láttam széttört szívek tömkelegét

Sok érzés körülölelt, s a körben ott volt egy jel

Hogy kemény az élet, s benne küzdeni kell

– énekli Dávid az új dalában, amelynek szövege azt sugallja, hogy igyekszik maga mögött hagyni a múltat. 

Az egykori megasztáros korábban azt mondta, a közeljövőben nagy valószínűséggel több alkalommal újra láthatják-hallhatják majd őt és zenekarát.