18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexuálisan bántalmazhatott egy nőt P. Diddy fia

2024.04.06. 20:18

Többedjére kerül elő P. Diddy rapper neve bizonyos bűncselekményekkel kapcsolatban mostanában, ám ezúttal nem ő, hanem a fia került kalamajkába. Christian „King” Combs nyakába egy Grace O’Marcaigh nevű nő akasztott pert, azt állítva, az akkor 24 éves férfi szexuálisan bántalmazta őt az apja által 2022 karácsonya környékén bérelt jachton, amelyen ő éppen dolgozott.

Ugyan az áldozatokat az efféle esetek többségében nem nevezik meg, O’Marcaigh az ügyvédjein keresztül beleegyezett abba, hogy nyilvánosságra hozzák a nevét.

A bíróságra benyújtott dokumentumok szerint azt állítja, csaposként dolgozott a hajón, ahol P. Diddy fia tequilával próbálta leitatni őt, amiben saját bevallása szerint drogok lehettek.

A keresetben az áll, hogy a férfi a melleit és a nemi szervét fogdosta, majd megpróbálta orális szexre kényszeríteni őt. Elmondása szerint egyre agresszívebbé vált, erőszakosan megragadta a karját, miközben ő megpróbált kiszabadulni a helyzetből. Hozzátéve, hiába követelte, hogy ne érjen hozzá, tovább fogdosta – írja a Sky News.

Az iratokból kiderül, hogy az állítólagos incidens a hajó zenestúdiójában kezdődött, ahol olyan mikrofonok voltak, amelyek rögzítették a kettőjük közötti eszmecserét, majd a zaklatás a jacht mozitermében folytatódott. O’Marcaigh szerint a rapper teremtette meg a körülményeket, amelyek a támadáshoz vezettek, majd fizetett is azért, hogy eltussolják a történteket.

A dokumentumban az áll, hogy P. Diddy teljes kontrollt gyakorolt a személyzet felett, így O’Marcaigh hiába jelezte a történteket a jacht kapitányának, ő azt állította, a rapper nagy mennyiségű készpénzt adott neki azért, hogy ne intézkedjen. 

A dokumentumok szerint a fiatal lányt végül bosszúból elbocsátották, és azóta sem talált állást a zeneiparban, ahol karriert tervezett, illetve súlyos érzelmi traumát szenvedett. Sean és Christian Combs ügyvédje, Aaron Dyer ugyanakkor aljasnak és érdemtelennek nevezte a benyújtott keresetet, megjegyezve: 

Indítványt fogunk benyújtani ennek a felháborító állításnak az elutasítására.