Újabb filmből rúgták ki a Marvel sztárját a bántalmazási ügye miatt

GettyImages-1574652225
2024.01.14. 12:21

A tavaly márciusban indult ügy szerint Jonathan Majors fojtogatta, bántalmazta és zaklatta akkori barátnőjét, erre a hírre pedig jó néhány ügynökség kihátrált mögüle, cégek vonták vissza a reklámszerződésüket a színésszel, és persze filmszerepeket sem kapott már.

Magazine Dreamers című, Oscar-esélyes filmjét ugyan levetítették a 2023-as Sundance Fesztiválon, de a Searchlight Pictures a botrány óta nem foglalkozik a filmmel, az Amazonra készülő, Da Understudy című Spike Lee-projektből pedig szintén kitették a színészt. A Marvel egy ideig kivárt, de decemberben, a bírósági ítélethozatal után Majors bukta a legnagyobb szerepét is, hiszen ő volt a Marvel-moziverzum aktuális főgonosza, Kang.

Most Majors egy újabb hatalmas lehetőségtől esett el,

hiszen ő játszotta volna Dennis Rodmant a botrányhős kosárklasszisról készülő életrajzi filmben.

A színész azonban ezt a szerepet is elbukta a bántalmazási ügye miatt – írja a Variety 

A film Rodman hírhedt kétnapos eltűnését adaptálta volna nagyvászonra, mikor is a Chicago Bulls játékosa az 1998-as, Utah Jazz elleni döntő előtt felszívódott 48 órára, és akkori barátnőjével, Carmen Electrával és a haverjaival bulizott napokig Vegasban. A projekt egyébként 48 Hours in Vegas (48 óra Vegasban) címen fut, de nem tudni, hogy ezek után mi lesz a sorsa.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

(Borítókép: Jonathan Majors 2023. augusztus 3-án. Fotó: Fatih Aktas / Anadolu Agency / Getty Images Hungary)