Több híresség is kimaradt az Emmy-díjátadó megemlékezéséből

2024.01.16. 15:11
Az Emmy-díjátadót követően több bosszankodó bejegyzéssel is lehetett találkozni a közösségi médiában, mivel a gálán az In Memoriam nevezetű, az elhunyt hírességekről megemlékező szekcióból kifelejtettek néhány ismert személyt.

Mint megírtuk, hazai idő szerint kedd hajnalban adták át az idei Emmy-díjakat. Az elismerések nagy részét az Utódlás, a Beef és a Bear kapta.

Sőt, elismeréssel jutalmazták Elton Johnt is, akinek már csak egy Emmy hiányzott ahhoz, hogy belépjen a kiváltságos EGOT-klubba – amelybe olyan művészek tartoznak, akik már Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjat is bezsebeltek. Az Emmy-díjátadókhoz hasonló gálákon, amelyeket szinte kivétel nélkül az év elején rendeznek meg, már hagyománnyá vált, hogy egy külön szekcióban emlékeznek meg az előző évben elhunyt hírességekről – ez idén sincs másképp.

Az idei Emmy-díjátadón Charlie Puth énekelte el 2015-ös dalát, a See You Againt, ez alatt pedig egy montázst vetítettek le azon művészekről, akik tavaly haltak meg. Közéjük tartozott például a Jóbarátok Chandler Bingje, Matthew Perry, akinek kedvéért az énekes a sorozat főcímdalát kezdte el énekelni, amikor a róla szóló rész következett.

Az eseményt követően ugyanakkor többek fejezték ki csalódottságukat a közösségi médiában, mivel több jelentős név is kimaradt,

Köztük például Ryan O'Neal színész, Ray Stevenson színész és Jerry Springer műsorvezető. 

O'Neal fia, Patrick az X-en osztott meg egy bejegyzést a történtekkel kapcsolatban:

Nem néztem az Emmyt, de valaki tudatta velem, hogy kihagyták apámat az »in memoriam«-ból… bárcsak ne tudtam volna meg, de úgyis rájöttem volna. Egyszerre szomorúnak és dühösnek lenni egy bénító kombináció 

– írta, és a posztja mellett más bejegyzéseket is találni az X-en, amelyekben Jerry Springert és Ray Stevensont hiányolják.