A Manchester City sem hagyta szó nélkül az Oasis visszatérését

2024.08.28. 16:41
Több, mint 15 év után tér vissza a világ egyik leghíresebb zenekara, de ez az idő eltörpül amellett, hogy az Oasis két fő tagja mióta szurkol Manchester kék oldalának.

Mint megírtuk, bejelentette jövő évi turnéját az Oasis, amely több mint 15 éve feloszlott a Gallagher testvérpár konfliktusai miatt. Bár gyűlölték egymást, úgy néz ki, lehetett rájuk hatni és végre békejobbot nyújtanak egymásnak. A legendás zenekar 14 koncerttel tér vissza, és ki tudja, hogy utána hogyan folytatják majd.

Szembe mennek a családdal

A Gallagherek abszolút őszinték minden témában, legyen szó arról, ha egymásról kérdezik őket, vagy esetleg a zenekarról, de még akkor is, ha a labdarúgásról. Liam, az énekes szinte minden koncerten a közönség tudtára adja, hogy melyik csapatnak szurkol. Ez a klub pedig nem más, mint a Manchester City. Ikonikus szurkolóknak számítanak, gyakran vesznek részt mérkőzéseken, sőt, egyiküknek még a csapat mezéhez is köze van.

Amint kedden megtörtént a nagy bejelentés, az angol címvédő klub is kirakott egy videót az X-re, amelyen Ilkay Gündogan Aston Villa elleni gólja látható, amelyet még a 2021/2022-es szezonban szerzett. A játékos most tért vissza egy év után a Barcelonából. A videóhoz azt írta a Manchester City, hogy

Szeretjük a nagy visszatéréseket!

– majd megjelölték az Oasis-t. 

A fivérek szurkolása látványban is bebizonyosodik, ugyanis a Manchester City új mezének betűtípusát Noel Gallagher, a zenekar gitáros-dalszerzője tervezte. Imádatuk a City iránt egészen érdekes, ugyanis saját bevallása szerint a hatalmas családjukban mindenki United drukker volt, csak Noel, valamint két testvére szurkoltak a City-nek.