DiCapriót imádják a magyarok

2014.01.13. 15:54

A magyarok egyszerűen megvesznek az Aranyglóbuszon kitüntetett és kigúnyolt Leonardo DiCaprio legutóbbi filmjéért, A Wall Street farkasáért (kritikánk itt olvasható). A Martin Scorsese rendezte brókersztorira ezen a hétvégén 54 ezren voltak kíváncsiak, összesen pedig már több mint 200 ezren látták. A jó kritikák és az ismerősök véleménye miatt lehet, hogy a film december végi bemutatója után hetekkel is ennyien kíváncsiak rá.

A Wall Street farkasa – szinkronos előzetes

Ettől jócskán lemaradva, közel 17 ezer nézővel a második helyre került Keanu Reeves szamurájos filmje, a 47 Ronin. Ez a film sem teljesített rosszul a magyar mozikban, eddig összesen 136 ezren látták. Pedig szerintünk nem is volt jó: tízből csak négy pontot adtunk rá, főleg a béna sztori és a rossz poénok miatt.

A hétvége harmadik legnézettebb filmje A Hobbit: Smaug pusztasága volt, amire még mindig kíváncsiak voltak 13 ezren, annak ellenére, hogy ez a film még az első résznél is silányabb lett. Összesen már több mint 346 ezer magyar mondhatja el magáról, hogy erről a moziban is meggyőződött.

A negyedik helyen a Disney sikermeséje, a Jégvarázs végzett, ötödik az Elpuskázva című 100 százalékban humormenetes Vince Vaughn-vígjáték lett. Ezt a humort szintén csak nyomokban tartalmazó magyar melegvígjáték, a Coming out követte. A Top 10-be befért még a Walter Mitty titkos élete, a 12 év rabszolgaság, a Pulykaland és a Dinoszauruszok - A Föld urai.