Liam Neeson Taken-klón akciófilmet forgat

2015.09.22. 08:42 Módosítva: 2015.09.22. 08:46

A Non-stop című Liam Neeson-akciófilm producerei, Andrew Rona és Alex Heineman annyira elégedettek voltak a tavalyi összejött 222 millió dolláros jegybevétellel, hogy újabb akciófilmet akarnak forgatni a 63 éves sztárral és a Studiocanallal The Commuter címmel. Rendező még nincs, csak forgatókönyv, amit két újonc, Byron Willinger és Phil de Blasi írt. A sztoriról viszont már most is kiszivárgott annyi, hogy tulajdonképpen semmiben sem fog különbözni az eddigi Liam Neeson-akciófilmektől.

Egy jólelkű öregúrból egy trauma hatására morcos Terminátor lesz, aki egyetlen pisztollyal halomra lövi a gátlástalan bűnözőket. A különbség annyi, hogy Liam Neeson ezúttal nem nyugdíjazott CIA-ügynök vagy alkoholista légimarishall, hanem egy üzletember, aki akaratán kívül keveredik bele egy szövevényes bűnügybe, és már nemcsak az ő élete van veszélyben, hanem a szeretteié is. A forgatás jövő ősszel indulna. (via Variety)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Betét