Látványos űrhajsza lesz a Han Solo-film

2018.04.09. 09:24

Kevesebb, mint 2 hónappal a bemutató előtt megérkezett a Solo: Egy Star Wars-történet előzetese. Az egyébként elég nehéz körülmények között született film körül elég nagy volt a titkolózás, korábban már érkezett egy előzetes, de még abból sem volt igazán egyértelmű, hogy milyen filmre is kell számítani. A mostani után már tisztult a kép.

Az eredettörténetből nyilván az érdekli legjobban az embereket, hogy hogyan találkozott Chewbacca és Han Solo, hogyan került hozzá a Millenium Falcon és ki volt az, aki miatt nyakig merült az alvilágban. Utóbbiba Woody Harrelson karaktere vitte bele. Ezenkívül néhány pillanatra még megnézhetjük, hogy milyen lesz az első sorban a Trónok harca című sorozatból ismert Emilia Clarke a filmben.

Az előzetes igyekszik megtalálni az egyensúlyt a karakterek vicces egysorosai és a látványos jelenetek között, bár inkább utóbbiak vannak túlsúlyban. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a filmet eredetileg Christopher Miller és Phillip Lord rendezte volna, akik viszont forgatás közben távoztak, a filmet pedig beugró rendezőként Ron Howard vezényelte le. Korábban kiderült már néhány információ a történetről is, ezt ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

A Solo: Egy Star Wars-történet hazai bemutatója május 24-én lesz, az előzetes mellett pedig egy új posztert is kiadtak, amit itt lehet megnézni:

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?