Brad Pitt és DiCaprio nagyon lazák Tarantino új, Manson-gyilkosságokról szóló filmjében

2019.01.25. 18:17

A Vanity Fair hozta le az első hivatalos fotókat Quentin Tarantino új, 1969-ben játszódó filmje, a Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) forgatásáról. Brad Pitt, Al Pacino, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie is teljes erővel vetik bele magukat a retróba.

A történet 1969-ben, a Charles Manson-gyilkosságok és a hippimozgalom virágzása ideje alatt játszódik Los Angelesben. A két főszerepben egy levitézlett tévésztár és az ő kaszkadőre látható, akiknek a szomszédjában nem mások élnek, mint Roman Polanski és Sharon Tate, a filmes brutálisan meggyilkolt felesége. Bár a filmre mindenki "a Charles Manson-filmként" hivatkozik, Tarantino azt állítja: az sokkal inkább az 1969-es évről fog szólni, amelynek csak egyik eseménye volt a sok között a Sharon Tate-gyilkosság.

A Vanity Fair képein (amelyeket ide kattintva lehet megtekinteni) láthatóak a hippikorszakot idéző jelmezek, de DiCaprio színészkarakterén keresztül megidézik a korszak kevésbé dicső zenés és akciófilmjeit is. A film sztárparádéját jól jellemzi az a kép, amelyen DiCaprio mutatja be Brad Pittet az Al Pacino által játszott ügynöknek.

A Volt egyszer egy Hollywood július végén érkezik a mozikba, és az év egyik legnagyobb filmes eseményének érkezik. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, ez az a film, amiben 4 éves kihagyás után tér vissza az Oscar-díja után nagyobb szabadságot kivevő Leonardo DiCaprio, de benne lesz Brad Pitt, Margot RobbieAl Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy és James Remar is. Burt Reynolds szerepét a színész halála után Bruce Dern vette át.

A filmért a stúdiók nagy harcot vívtak, végül a Sony lett a győztes, a forgatókönyv állítólag a Ponyvaregényhez hasonlítható.

Ne maradjon le semmiről!