Építsen új tévét legóból!

2007.12.29. 14:54

Megvette karácsonyra a gyereknek, és azóta vágyakozva nézi, ahogy összerakja, azután meg gyorsan szétszedi, hogy csillagrombolót, tengeralattjárót vagy autómosót építsen belőle? Szeretne a szőnyegen hasalva egy jobb világot építeni? Tervezze meg a Magyar Televízió új székházát legóból!

Fogjon egy nagy vödör építőkockát és rendezze be az elnöki irodát (a jacuzzit és a bárpultot ki ne felejtse!) vagy álmodja meg azt a jelenetet, amikor az új tévéelnök megkergeti az évek óta a köztévén zsírosodó külső beszállítókat! Építse fel a köztévé új vécéit, ahonnan nem lopják el a csaptelepeket (igen, ez még most csak álom), vagy tervezze meg a Híradó stúdióját Pálffy István nélkül! Esetleg öntse legóba azt a gyönyörű pillanatot, amikor a Nap-keltében végre megszorongatnak egy minisztert!

A lehetőségeknek csak képzelete és a gyerektől elrekvirálható Lego mennyisége szabhat határt. A pályaműveket a commentKUKACmail.index.hu címre küldjék (kukac egyenlő @, ugyebár), a legjobbakat értékes közszolgálati nyereményekkel díjazzuk. (De komolyan).

Addig is, íme néhány kép az Index műhelyéből kedvcsinálónak. (A képeket NAK készítette).


Az első képen Hammer Ferenc, elnökjelöltünk bevonulását látják szolgálati dzsipjén (Hummer, haha), nagy ováció és lelkes támogatók kíséretében.


A második képen elkezdődik a munka az elnöki irodában, megjelennek a titkárnők és a többi, és a többi.


A harmadik képen a tévéelnök nekilát a külső beszállítói szerződések felülvizsgálatának, és elkergeti a sokat lenyúló producereket. Ez utóbbiakat a nadrágszíjukon lógó pénzzel teli szütyőkről lehet megismerni.


A negyedik képen a köztévé új hr-vezetője és asszisztense megkezdi munkáját, a felmondólevelek kézbesítését.


Míg az ötödik képen a tévéelnök megérdemelt pihenését tölti kedvenc munkatársaival az elnöki iroda melletti rekreációs szobában.

És még, még még, további képek az Indafotón.