R. Kelly-t nem elégíti ki egy barátnő látogatása

2019.10.01. 11:40

A

  • nemi erőszakkal
  • liliomtiprással
  • személyes szabadság korlátozásával
  • kiskorú kihasználásával
  • pedofíliával
  • meg még vagy tíz hasonló dologgal

huszonhét rendben megvádolt és éppen egy chicagói kóterben tartózkodó R. Kelly, született Robert Sylvester Kelly egykori félprofi kosárlabdázóból lett szórakoztatóipar szakmunkás ügyvédjén keresztül igyekszik elérni, hogy a bíróság engedélyezze számára,

hogy több nő is meglátogathassa szexuális együttlét végett/céljából.

Jelenleg ugyanis a hip-hop műfajban elért sikereiről (is) ismert énekeshez csak egy nő mehet be, és az neki kevés.

Nem orvosilag, gondolom, olyan kórról még nem hallottam, amire több nőt, esetleg hárem tartását írnák elő, hanem csak úgy, étvágyilag. Kelly július óta van bent, de problémás ügyei jóval ezelőtt kezdődtek, 1995-ben például az akkor 15 éves Aaliyah nevű énekesnőt vette feleségül titokban (igen, nekem is van vagy ezer kérdésem), majd jött a gyermekpornográfia/pedofilia/nemi erőszak kör, amiben felmentették, mert az esküdteket nem győzték meg arról, hogy Kelly valóban egy kiskorúval feküdt le egy videófelvételen.

És ha az ember az ilyeneket megússza, akkor előbb-utóbb el is hiszi, hogy érinthetetlen.

Kelly legalábbis így volt vele, a bűnlajstroma meglehetősen hosszú és végtelenül gyomorforgató.

A jelenlegi kérésének alapja, hogy eleve két nővel élt, és szeretné, ha ketten egyszerre látogathassák a sitten, vagy, ha ez nem kivitelezhető (nem az), legalább megjelölhessen egynél több embert, aki látogathatja, mivel jelenleg csak egy ilyet engednek neki.