új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bizakodásra ad okot II. Erzsébet állapotát illetően az a friss videó, amelyen a királynő segítség nélkül, magabiztosan lelépdesett egy vonatról.

    Skóciába látogatott az Egyesült Királyság uralkodója, aki úgy tűnik, újra remek formában van! Ugyan korábban sok aggasztó hír érkezett a királynő mozgásszervi panaszairól, sőt az is félő volt, hogy kerekesszékbe kényszerülhet, egy hétfőn készült videó alapján II. Erzsébetet nem kell félteni, egy magasabb lépcső sem hozza zavarba őfelségét. Korához és ismert egészségügyi problémáihoz képest könnyedén szállt le a beérkező vonatáról Edinburghban, majd mosolyogva integetett a kameráknak, mielőtt tovább indult volna.

  • Egy emberként keresik Oleg Shupliak ukrán művész rajzán az elrejtett nőket az internetezők, de csak a legügyesebbek szúrják ki mind a négyet.

    searchingw.gif
    Fotó: Giphy.com

    Internetes szenzáció lett Oleg Shupliak egyik grafikája, amelyen internetezők ezrei keresik a rejtett alakokat. Az ukrán művész az optikai illúziók mestere, egészen lenyűgöző módon "bújtatott el" négy hölgyet egyetlen képen – az elsőt persze nem nehéz megtalálni, na de a többi hármat csak a szemfüleseknek sikerül!

    Ha sikerrel járt, és még több kihívásra vagy érdekes alkotásra vágyna, ajánlott felkeresni Shupliak oldalát, ahol a férfi káprázatos műveinek se szeri, se száma. Kellemes bogarászást!

    (via DailyMail)

  • Szinte fel sem ismerni őket így.

    GettyImages-1168718587
    Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

    Azt azonban senki sem látta jönni, hogy a Marc Jacobs őszi divatbemutatójának próbáján félig kopasz fejjel fognak vonulni. Gigi egy fehér topban, bézs köpenyben és egy rózsaszín nadrágban, míg Bella egy fehér köpenyben lépett fel a kifutóra. Extrém hajviseletük persze valószínűleg csak egy parókának köszönhető, az eredmény mégis valóságosra sikeredett. 

    GettyImages-1405535890
    Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary
    GettyImages-1405535784
    Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary
  • Erdélyi fellépése után ő is kipróbálta az egyik legújabb TikTok-trendet.

    Az énekesnő jelenleg a környező országokat járja külföldi turnéján, a fellépések után azonban mindig akad ideje egy kis szórakozásra is. A Blikk által kiszúrt videóban Gabi épp kő-papír-ollózik, miközben vizet tart a szájában, a nyertes pedig felpofozhatja egy méretes tortillalappal a másikat. 

    A felvétel alapján az egyik meccset maga Gabi is elvesztette, ellenfele így hát örömmel arcon vághatta őt. Íme: 

     (Forrás: Blikk)

  • Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt jelenlegi állapotáról a műsorvezetőnő.

    Mint arról korábban az Index is beszámolt, még a tavalyi év során derült ki, hogy Nádai Anikó és jegyese, Hajmásy Péter közös gyermeket várnak. A kisfiú a családi hagyományoknak megfelelően a Hajmásy Péter Pál nevet fogja kapni, hamarosan pedig a napvilágot is megláthatja.

    Mint azt Anikó elárulta, már csak három hét van hátra a tervezett születésig, elmondása szerint ebben az időszakban azonban már minden benne van. Az adás ominózus részletét alább nézheti vissza: 

  • Szó szerint.

    2020-ban egy titokzatos patkányember kezdett felbukkanni New York City utcáin, a róla készült videók pedig azonnal felrobbantották az internetet.

    "Buddy a patkány" azóta New York ikonikus részévé vált. A maszk mögött a 40 éves Jonothon Lyons, egy New Yorkban élő off-broadway színész, bábszínész és mindenes bújik meg, aki teljesen véletlenül lett a város egyik legismertebb alakja.

    Elmentünk forgatni egy rövidfilmet, minek okán egész éjjel a Washington Square Parkban és a Sohóban voltunk... Másnap, amikor felébredtem, a barátom küldött egy linket, ami a Barstool Sports Instagram-oldalára vezetett. Mint kiderült, feltöltöttek rólam egy videót ami futótűzként kezdett el terjedni a közösségi oldalon, később pedig már a TikTokra is posztoltak rólam. 

    – mesélte a férfi, aki kihasználva a gyorsan érkező hírnevet megtartotta a jelmezét, és azóta is a város járókelőit szórakoztatja.

  • Majoros Hajnalka elengedte magát.

    Képernyőkép 2022-06-28 141139.png
    Fotó: @majesz187 / instagram

    A rapper még szombaton lépett fel a Volt fesztivál nagyszínpadán, melyről korábban már több fotót is videót is megosztott – most azonban egy teljesen más poszttal jelentkezett. Mint kiderült, a fellépésre felesége, Majoros Hajnalka is elkísérte, aki a backstage-ben egy hatalmasat bulizott, erről pedig videó is készült. 

    Hajnal mulat 

    – írta Majka a videóhoz, melyet Instagram-oldalára töltött fel. Íme:

  • A Netflixen pénteken lesz elérhető a Stranger Things 4 Vol. 2, amely az évad utolsó két epizódját foglalja magába. Az alkotók sötét és grandiózus finálét ígérnek, és elmondták, hogy egyik karakter miatt sem lehetünk teljesen nyugodtak.

    poszter
    Fotó: Twitter

    A hamarosan debütáló Vol. 2 most kapott egy saját plakátot is, amelyen minden fontosabb szereplő látható, élen a farkasszemet néző Vecnával és Elevennel.

  • Bella Hadid ellopta a show-t az új alkoholmentes kevert italának partiján.

    Bella
    Fotó: Instagram

    Kin Euphorics néven kerül piacra a modell új mocktail itala, aminek nemrég még egy bulit is tartottak, Bella Hadid pedig nem hazudtolta meg magát, ami a megjelenést illeti.

  • Az egykori VV–nyertes szerint neki kéne kapnia az idei Karinthy–gyűrűt, illetve el kellene venni a díjat az arra méltatlanoktól.

    Alig csengett le a tavalyi, Galla Miklós–féle Karinthy-gyűrű huzavona, most Nagy Alekosz jelentkezett be a kitüntetésért. 

    „Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján adják oda ugyanis a gyűrűt, amely csak is a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott” – kezdte a Való Világ 4. évadának győztese, aki egy Facebook–bejegyzést szentelt kérelmének, miszerint már 10 éve aktív része a magyar szórakoztatóiparnak, így itt az ideje, hogy ő is megkapja a humorművészetért kiosztott elismerést. 

    „Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt. Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak cserélgetnek egymás között ezek. 

    Adják nekem a gyűrűt! És végyék el azoktól, akik méltatlanok rá.

    Kitartásom, töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen” –írta„Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy gyűrű várományosa”.

  • Tetőtől talpig rózsaszínben jelent meg vőlegénye dokumentumfilmjének premierjén Megan Fox, aki még a haját is átfestette az esemény kedvéért.

    Megjelent a Hulu streaming szolgáltatón Machine Gun Kelly dokumentumfilmje, Élet rózsaszínben címmel, ami a rocksztár karrierjét és magánéletét hivatott bemutatni rajongóinak. A premierre természetesen menyasszonya, Megan Fox is elkísérte az énekest, ahova mindketten stílusosan pinkben érkeztek. MGK egy ideje már ilyen színű frizurát visel, most pedig leendő felesége is csatlakozott hozzá, megszabadulva fekete tincseitől.

    A világosrózsaszín haj nem kicsit lepte meg az internetezőket, egy valamiben azonban teljesen egyetértettek: Fox lassan jobban hasonlít a Kardashian-klán leghíresebb tagjára, mint saját magára.

    „Komolyan azt hittem elsőre, hogy Kim az!”

    „Úgy érzem, Kim K inspirálja őt.”

    „Napról napra egyre inkább úgy néz ki, mint Kim″– érkeztek a hozzászólások tucatjai a JustJared posztja alá, míg mások azon tanakodtak, vajon hogy tud egy lépést is megtenni a filmsztár furcsa magassarkújában.

  • Azonnal az internet sztárja lett az a baseball szurkoló, aki úgy vágta körbe a mellszőrzetét, mintha bikini felső lenne rajta.

    Az Arkansas vs Auburn mérkőzés közvetítése közben bukkant fel a lelátón a lelkes drukker, akit egyébként Timnek hívnak. A szőrös bikinis férfit pedig rögtön megkedvelte az internet, akiről számtalan tweet született a meccs után.

  • Nem túlzás azt állitani, hogy Christopher Nolan 2005-ben a Batman: Kezdődik című filmjével a síron túlról hozta vissza a DC köpenyes igazságosztóját, miután a Batman és Robin megölte a brandet.

    Clooney után Christian Bale vette át Bruce Wayne szerepét, aki egészen a 2012-es Sötét Lovag: Felemelkedésig alakította a figurát.

    Bale hamarosan újabb képregényfilmben fog szerepelni, ugyanis ő alakítja Thor ellenfelét Gorrt, az istenölőt. Ennek kapcsán készítettek vele egy interjút, ahol felvetődött, hogy a jövőben visszatérne-e Batmanként.

     "Számomra az lenne a lényeges dolog, hogy Chris Nolan úgy dönt-e, hogy ismét csinálni akar egy Batman-filmet, és ha újra rám esne a választása, akkor igen, meggondolnám. Mindig is ez volt a megállapodás közöttünk. Azt mondtuk, hogy csak három filmet csinálunk, de aztán magamban úgy voltam vele, hogy csak Chrissel együtt állnék neki.” – mondta Bale.

  • Ryan Gosling és Margot Robbie után, most egy újabb ismert színész bukkant fel a Barbie forgatásán.

    Will Ferrelt is kiszúrták a jövőre érkező Barbie mozifilm forgatásán, amiben Margot Robbie és Ryan Gosling alakítják a főszereplőket, de számos másik sztár is megjelenik majd a meglehetősen furcsa filmnek ígérkező alkotásban.

    Azt nem tudni, hogy Ferrel kit fog alakítani, de ő sem hagyhatta ki a rózsaszín hacukát.

  • Ilyet nem fogunk találni minden üzletben.

    tumbnail
    Fotó: YouTube

    A Triple L Rustic Designs nevű YouTube- csatorna nemrég kipróbálta a világ legerősebb láncfűrészét, ami egy igazi bestia. A Stihl MS 881 Magnum tényleg nem gyerekjáték, ugyanis úgy aprítja a legvastagabb tölgyfát is, mintha vajból lenne. 

  • Hát kell ennél aranyosabb?

    Lynn Fraser (56) a Ross-shire-i Tore-ból készítette ezeket a lenyűgöző képeket, amikor a Shetland-szigetekre utazott.

    Hermanessnél le tudtam ülni egy szikla tetején, és figyeltem a be- és kirepülő lundákat, akik közül néhányan eltűntek az odújukban. Rendkívül jól tűrik az emberi jelenlétet, és nagyon közel lehet kerülni hozzájuk. Ennek ellenére mindig ügyelek arra, hogy lassan és csendesen közeledjek, gyakran kommandós kúszással helyezkedem el, hogy ne okozzak stresszt a madaraknak

      – tette hozzá a természetfotós.