Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az üzletasszony azóta kivirult új párja mellett, és már az anyaságtól sem zárkózik el.

    Két évvel ezelőtt, 2022 nyarán vált el török férjétől Csősz Boglárka, akivel 14 évig éltek együtt, de a kapcsolatot még mind a mai napig tartják.

    „Megmaradt a bizalmas baráti viszony köztünk. Ő egy nagyon spirituális, érett férfi, tudta, hogy nincs közös jövőnk. Racionálisan feltettem neki a kérdéseimet, és több volt a nem, mint az igen, ezért elmondtam neki, hogy ezen így nem lehet dolgozni” – idézte fel az üzletasszony a váláshoz vezető okokata Nő háromszor című műsor legutóbbi adásában. Élete aztán hatalmas fordulatot vett, hiszen találkozott mostani kedvesével, s bár korábban elzárkózott a gyerekvállalás gondolatától, párjának hála ezt a hozzáállást is felülírta magában.

     „Most jött el az a pont az életemben, hogy vágyom rá. Az is kellett ehhez, hogy le tudtam redukálni a munkaóráim számát, mert

    én nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek bölcsödébe kéne járni az első három évben.

    Emellett az is hozzájárult ehhez, hogy a páromnak van egy kislánya, aki bennem is felébresztette az ösztönöket. Például 40 éves koromig egyáltalán nem főztem, nem érdekelt a háziasszonyszerep, most pedig a legnagyobb örömmel csinálom” – idézte szavait a Story magazin.

  • Egy autós társkereső alkalmazás ötletével érkezett meg a Cápák között stúdiójába Szabó Balázs. Az applikáció megálmodója hosszan magyarázta a befektetőknek a NextMeet működési elveit, majd annak létjogosultságát, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Balogh Petya nagyjából rá is érzett a dologra, miszerint az egymás közelébe kerülő autósok kocsijuk adatai alapján megkereshetik a másikat, viszont a felhasználói lefedettséggel így is gondjai akadtak.

    „Tehát hogyha egymás mellé sodródik két ember ebből a 19 ezerből, akik mindketten letöltötték, és mindketten nyitottak, akkor ők egymást meg tudják találni. De mi van, hogyha véletlenül ő a tízmillióból nem az a húszezerből az egyik, hanem a másik 9,98 milliónyi ember? Akkor a te applikációd semmire nem jó” – jelentette ki a szoftverfejlesztő.

    „Én azt gondolom, hogy az emberek nem mindig viszik magukkal az autójukat, az autó a legfurább eszköz, amihez köthetnéd ezt a társkeresést. Telefonjuk sokkal többször van velük. Én kiszállok” – mondta, és így tett a többi négy befektető is.

  • Az egyelőre kérdőjeles listán pedig olyan nevek bukkantak fel, mint például Lindsay Lohan.

    Ahogy mi is beszámoltunk róla, most már hivatalos: érkezik a harmadik Tőrbe ejtve-film, a forgatások pedig a következő napokban-hetekben meg is kezdődhetnek már. Ahogy az előző két rész, úgy a Wake Up, Dead Man is sztároktól nyüzsög majd, a már most impozáns körhöz pedig új neveket jelentettek be nemrég.

    A Vulture információi szerint Andrew Scott, Josh O’Connor, Cailee Spaeny, Kerry Washington és Glenn Close, no meg persze a főszerepet alakító Daniel Craig mellé Mila Kunis és Jeremy Renner, valamint Daryl McCormack csatlakozott, de több lap is úgy értesült, hogy még mindig nem teljes a lista, folynak a tárgyalások Tom Hardyval és Lindsay Lohannal is.

    Magáról a történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, azon kívül, hogy a második rész görögországi kitérője után újfent az Egyesült Államokban játszódik majd, valamint hogy a rendező szerint ez lesz Benoit Blanc eddigi legveszélyesebb kalandja.

  • Mint mondta, rengeteget fejlődött a műsornak hála.

    czibolya
    Fotó: instagram

    Vasárnap este Mészáros Lili győzelmével véget ért a Next Top Model Hungary.

    Csak egy hajszálnyival maradt el az első helytől, valamint az ezzel járó modellszerződéstől, címlapfotózástól és 10 millió forintos fődíjtól Czibolya Nikolett, aki a Blikknek mesélt arról, hogy élte meg a finálét.

    „Nem mondom, hogy egy kicsi csalódottság nem volt bennem, de így is boldog voltam, hogy végigcsináltam. Minden ott töltött perc hatalmas élmény volt számomra. Néhány lány azt mondta, őket megtörte a verseny, engem viszont egyáltalán nem. Szeretek kilépni a komfortzónámból, imádom a kihívásokat. Itt átléptem a határaimat, ami által rengeteget fejlődtem” – kezdte Czibolya, hozzátéve: elsősorban azt tanulta meg a műsorban, hogyan mondja ki a véleményét, korábban ugyanis talán túlzottan is visszafogta magát egy-egy szituációban. Emellett kedvesét, a ValóVilágból, valamint a Survivorből is ismert Filipánics Bálintot is hiányolta a forgatások alatt.

    „Talán a végére kicsit elfáradtam, jólesett volna a párom tanácsa, vagy hogy beszélhessek vele, és halljam a hangját, illetve hiányoztak a szeretteim, amit már egyre nehezebben viseltem.” 

    A lány a jövőben sem szeretne felhagyni a modellkedéssel, de mellette családi gazdaságukban, vállalkozásukban is tovább dolgozna.

    „Amiért jelentkeztem, azt megtanultam és megtapasztaltam. Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem, és büszke vagyok magamra, hogy idáig eljutottam.”