Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Régi otthonuk közben továbbra is új vevőre vár.

    Nyílt titok, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága egy ideje már válságban van. A sztárpár rég nem jelent meg együtt nyilvános eseményen, a férfi kihagyta JLo előző héten tartott születésnapi partiját, ráadásul külön is élnek hónapok óta.

    Affleck most a Page Six értesülései szerint felszámolta ideiglenes bérelt lakását, költözik, de nem vissza feleségéhez:

    új villát vett magának a tehetős Los angeles-i városnegyedben, Pacific Palisades-ben.

    A lap úgy tudja, a mintegy 20 millió dollárba, azaz nagyjából 7,2 milliárd forintba került ingatlanban öt hálószoba van hozzájuk tartozó gardróbszobákkal, hat fürdő, külön reggeliző- és vacsorázó tér, de családi szoba, sőt "média-szoba" is találni bent. A vendégfogadásra kialakított rész egy különálló épületben kapott helyet.

    Affleck új otthona tehát hatalmas, de a nyomába sem ér Lopezzel közös, egykori szerelmi fészküknek. A 12 hálószobás és 24 (!) fürdőszobás kúriát 68 millió dollárért szeretnék eladni a házasok, méghozzá minél hamarabb. Néhány, a berendezéshez tartozó műtárgyat már külön is értékesítenének, csak hogy szabaduljanak már közös tulajdonuktól.

    „Ben különösen azt akarja, hogy leszámoljanak a házzal. Soha nem volt boldog ott" – állította egy forrás.

  • Micsoda megtiszteltetés!

    Képernyőfotó 2024-07-28 - 14.07.59.png
    Fotó: Twitter

    Egymásnak adják a kilincset a világsztárok Párizsban, akik közül a legtöbben a pénteken kezdődött Olimpia kapcsán tartózkodnak a francia fővárosban. Tom Cruise azonban nem emiatt érkezett a fények városába: Rachida Dati francia kulturális miniszter Művészetek és Irodalom Érdemrendje lovagi fokozatával tüntette ki a 62 éves színészt. 

    Cruise munkásságának köszönhetően lett az 1957-ben alapított Becsületrend lovagja, amiről Dati X-en közzétett bejegyzése is árulkodik.

    „A Mission: Impossible  2017-es párizsi forgatásával gyönyörűen bemutatta fővárosunkat. A filmszínházak szenvedélyes védelmezésével inspirál mindenkit, aki szerelmes a nagyvászonba" – idézte az IGN a politikust, aki közös fotót is mellékelt az újdonsült chevalier-vel. Nem ő az egyetlen, aki nem francia állampolgárként kapta meg ezt a tisztet, elődei között van Martin Scorsese, Robert Redford, Clint Eastwood és Kevin Costner is.

  • A minikoncert a végére egy közös éneklésbe csapott át.

    A pénteken kezdődött párizsi Olimpia egyik sztárfellépője volt Lady Gaga amerikai énekesnő is, aki a jelek szerint produkciója után nem sietett rögtön vissza az Egyesült Államokba, még élvezi egy kicsit a francia főváros szépségeit.

    Egy, a közösségi oldalakon futőtűzként terjedő friss videó szerint a popsztár szombat este spontán koncertet adott párizsi hotelja előtt várakozó rajongóinak, akik a Csillag születik című film egyik dalát, az Always Remember Us This Way-t énekelgették a limuzinjával épp beguruló énekesnőnek. Gaga autója tetejéből kinézve átvette a stafétabotot, és mindenféle hangosítás vagy kiséret nélkül, olyan erővel kezdett bele slágerébe, hogy azonnal megfagyott a levegő körülötte.

    Bár a rajongók eleinte lepisszegték a Gagához csatlakozni kívánt önjelölt énekeseket, a dal végére már a legtöbben becsatlakoztak hozzá, egy nagy kórusként adva elő a számot. Természetesen a produkciót hatalmas tapsviharral és „szeretünk Gaga!” bekiabálásokkal hálálták meg a puszit dobáló, integető énekesnsőnek.

     

  • Mint kiderült, imád táncolni az olimpikon.

    Az olimpiai úszóversenyek szakkomentátoraként mutatkozott be az Eurosporton Hosszú Katinka. Az olimpikonhoz rögtön egy kérdést is szegezett a riporter, arról érdeklődött, szeret-e táncolni a kisgyermekes édesanya. Mint kiderült, ez a fajta mozgás sem áll távol az úszónőtől, de mosolyogva bevallotta, csak a konyhában perdül táncra, ahol senki sem látja – egyelőre.

    A  jól értesült kérdező ugyanis ezt követően rákérdezett Hosszúnál, igazak-e az információi, miszerint egy táncos tévéshow-ban fog feltűnni hamarosan. Az olimpikon elárulta, valóban megkeresték a Tv2-től, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars legújabb évdában, de egyelőre nem adott konkrét választ a csatornának, még gondolkodik a lehetőségen.

    (Story)