Gellért, Mercédesz
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hátborzongató biztonsági kamerás felvétel kezdett el terjedni az interneten.

  Képernyőkép 2021-09-24 121531.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  Még szeptember 20-án került fel a YouTube-ra az a kaliforniai Ojai városában készült pár másodperces videó, melyben egy kocogó nőt láthatunk elhaladni egy családi ház bejárata előtt, aki minden bizonnyal semmit sem sejtett arról, mi ólálkodik tőle alig pár méterre. 

  A felvételen ugyanis jól látható, ahogy a nő érkezésekor

  egy puma is feltűnik a helyszínen, aki az egyik közeli bokor takarásában bújik meg, mindössze pár méterre a sportolótól,

  onnan figyelte, merre halad tovább. 

 • A pletykák igazak voltak, a sok gyanús jel után végre itt a konkrét bizonyíték: jön a Tiger King 2. évada.

  És, ha lehet hinni a műsor nagyon rövid promójának, annak a pár képsornak, ami fel-felvillant, akkor ez az évad is ugyanannyira eszelő lesz, mint az első.

   Aki esetleg nem lenne up to date Joe Exotic munkásságából, aki nem tudja, hogy mi ez a tigrises őrület, annak nagy szeretettel ajánljuk az alábbi, már a címében is igen beszédes cikkünket.

 • Tény, hogy az 1993-as film nem mondható méltónak a világhírű játéknak - de ez nagyjából az összes videójáték filmes adaptációjára igaz -, erre most a retro vibe-ot, az animációs dömpinget, a reboot-, remake lázat meglovagolva jön egy újabb verzió. 2022-ben be is mutatják a Super Mario Brothers animációs filmjét, amit az Illumination stúdió készít. Talán ez egy kis lelkesedésre adhat okot, mivel ennek a cégnek köszönhető a Gru is.

  Ami pedig a szereposztást illeti: parádés. Chris Pratt lesz maga Mario. A színész ezzel kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, hogy ezzel egy álma vált valóra. De hallhatjuk még Anya Taylor-Joy-t, Jack Blacket és Seth Rogent is.

   (Justjared)

 • Méghozzá a zöldebb jövő érdekében.

  Közel két év után szeptember 24-re ismét Globális Klímasztrájkot hirdetett a Fridays for Future és Extinction Rebellion, a klímaválság problémája ugyanis súlyosabb, mint valaha. A gyülekezés 16:30-kor kezdődik Budapesten az Opera előtt, innen indul a felvonulás fél órával később a Kossuth térre az Andrássy út, Deák Ferenc tér, Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca útvonalon. 

  Előzetes posztjaik alapján a helyszínen ott lesz Puskás-Dallos Peti és Pumped Gabo is, akik az Instagram-oldalaikon hívták fel a figyelmet az eseményre. 

  Ha te is szeretnéd, hogy gyermekeid, unokáid örömben, nyugalomban megmehessenek a 2050-es Balaton Soundon, akkor légy ott te is 9.24.én a Globális Klímasztrájkon! Hozd el egy barátodat is. Ha továbbpörgetsz és becsukod a szemed, nem fog magától megoldódni. Úgyhogy get your asses out there!!!

  — írta Gabo még egy pár nappal ezelőtti posztjában, egy órával ezelőtt azonban Puskás-Dallos Peti is megerősítette, hogy ott lesz:

  Tali ma az Operánál 16:30-kor!!!

  — hívta fel a figyelmet.

  A Kossuth térre való érkezés a tervek szerint 18:00-ra várható, a helyszínen beszédet mond: 

  • Kovács Valéria (Fridays For Future Budapest)
  • Bari Jutka (Idetartozunk Egyesület)
  • Jordán Ferenc biológus, és
  • Udvaros Dorottya színművésznő, a Greenpeace nagykövete.

  A Klímasztrájkot az Esti Kornél zárja egy félórás koncerttel. Az eseménnyel kapcsolatban további információkat ide kattintva talál.