2024. július 2. 18:00
Románia
Hollandia
Fussballaréna München Nyolcaddöntő
2024. július 2. 21:00
Ausztria
Törökország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fiatalon nem tulajdonított neki akkora jelentőséget.

    ÁÉ8 040
    Fotó: RTL

    Járai Máté korábban őszintén beszélt arról, hogy gyerekként megviselte, amiért nem kapott kellő figyelmet és szeretetet szüleitől. Ennek oka pedig az volt, hogy mind az édesanyja, mind az édesapja gyakran ivott, amit fiatalon még könnyebben kezelt, de felnőttként rádöbbent, hogy ezek nyomot hagytak benne. Ezzel együtt sikerült megvalósítani színészi ambícióit, és sikeresnek lennie a hivatásában. Nemrégiben elnyerte a Város Kedvence kitüntetést a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháztól, amiért egy videóüzenetben fejezte ki háláját.

    „Az, hogy engem szeretnek, az éltető erő. Meg lehet nézni, hogy ki megy színésznek, általában ott lelkileg van egyfajta hiánypótlás. Persze most leginkább magamról beszélek, de a kollégáimat is ismerve, van valami kis szeretethiány, valami megmutatási vágy” – fejtette ki Járai, akinek a szívében nagy űrt tölt ki a színház.

    „Nekem teljesen egyértelműen maradt egy kis hiány abból, hogy nem mindig figyeltek rám a szüleim úgy, ahogy... Gyerekkorom óta mindig színházasat játszottam, és ez nem változott egyébként, csak az, hogy most már profi körülmények között csinálom ezt. Most már nem kell nekem kihoznom a pokrócot a szobából, és feltekerni az almafára, hanem megteszik ezt mások, mondjuk, a díszítők” – idézi a Story a színészt.

  • 23 év után hagyta ott a Budapesti Operettszínházat.

    01-nok az idegosszeomlas szelen-160519-A40A9058
    Fotó: Szécsi István / Dívány

    Az RTL Reggeli hétfői adásában Mészáros Árpád Zsolt volt a vendég, akiről idén márciusban derült ki, hogy 23 év után otthagyta a Budapesti Operettszínházat. A színész távozását követően sem unatkozik, munkákban is bővelkedik szerencsére. Ráadásul az 50. születésnapja alkalmából életműkoncertet is adott, ami osztatlan sikernek örvendett. 

    „Addig meg voltam törve, behúzott nyakkal jártam, és nem tudtam, hogy mi fog történni... Szerintem csak jó dolgok. Azt mondják, ha egy ajtót bezárnak, akkor kinyílik kettő – ez teljes mértékben igaz” – idézi a Blikk a színészt, akinek nincs túl sok szabadideje.

    Le kell mondanom dolgokat, hál' istennek, februárig be vagyok táblázva. Most már elmondhatom, szerintem ezért nem dorgálnak meg: a Pesti Magyar Színházban egy ősbemutatóban, egy Tolcsvay-musicalben, a Koldus és királyfiban kaptam egy főszerepet. Mivel ősbemutató, az alkotókkal együtt készítjük el, együtt találjuk ki, amit a jövő kor gyermekei már csak lemásolhatnak majd.

    – fogalmazott.

  • Majdnem 30 éve alkotnak egy párt férjével.

    Praxis Portrait 2000x3000
    Fotó: RTL

    Erős Antónia és férje közel 30 éve alkotnak egy párt. A műsorvezetőnő a Kapos­vár Televíziónál találkozott párjával még kollégaként, majd két évvel később összeházasodtak, és azóta két gyermekük is született. Az RTL híradósa tiszteletben tartja, hogy férje nem szeretne a nyilvánosságban szerepelni, ezért alig lehet kettőjüktől képet találni a médiában. Házasságuk viszont biztos alapokon nyugszik, hisz 1995 óta szeretik egymást, mégis keresi a szavakat, amikor arról kérdezik, mi a titkuk.

    Imádom, amikor megkérdezik tőlem, mi a jó házasság receptje, mert fogalmam sincs. Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani és hinni abban, hogy lesznek még együtt boldog napjaink. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik helyettem éppen elegen, aztán gyakran el is válnak.

    – mondta a  tévés, majd hozzátette: nem szeretné a tökéletesség látszatát kelteni.

    Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük ezeket, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Éppen ezért ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit, és olykor alárendelni azokat annak, amit a másik szeretne. Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek.

     (via Story)