Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Merész frizurára váltott a realitysztár.

    Vagány fotósorozatot osztott meg magáról Kim Kardashian az Instagram-oldalán. A valóságshow-hős rövidre vágott, rózsaszínre színezett hajjal, fekete szerelésben feszít friss képein, a poszt azonban nem kifejezetten nyerte el követői tetszését, sőt a legtöbben azonnal kiszúrták, mennyire hajaz Bianca Censorira, Kanye West új feleségére, aki nemrég váltott hasonló frizurára.

    „Ahogy a Censori-nagykönyvben meg van írva.”

    „Nem tudom eldönteni, hogy ez Kanye régi vagy új felesége.”

    „Kimberly, ez micsoda?”

    „Kim Censori.”

    „Úgy néz ki, mint Kanye új nője, csak az áttetsző nejlon hiányzik róla” – utalt valaki Censori hírhedtté vált, harisnyaalapú öltözeteire, míg más a mostanában színes hajjal nyomuló Megan Foxhoz hasonlította a négygyermekes édesanyát.

    Viszonyításképp mutatjuk a West házaspár legutóbbi fotóját is:

    GettyImages-2032961428
    Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images
  • A Playboy atyja Los Angelesben látta őt vendégül.

    majoros
    Fotó: YouTube

    Hugh Hefnernél tett látogatásáról kérdezte Majoros Hajnalkát Hajdú Péter, ő lesz ugyanis a tévés YouTube-műsorának következő vendége. A pénteki adás előzeteséből többek között kiderült, a modell még 2006-ban járt a Playboy atyjának híres-hírhedt otthonában.

    „Kint voltam Los Angelesben a villájában” – kezdte Hajdú kérdésére a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: de aktfotók is készültek ott róla, sőt a férfi sokat emlegetett barlangjában is járt. 

    Én teljes sokkhatás alatt voltam, hogy itt most tényleg megtörténik bármi is, amit hallottunk ezelőtt?

    – idézte fel a történteket Majoros. Kettejük közös képét még Hefner halálakor osztotta meg Instagram-oldalán, ez bukkant elő a videóban Hajdú Péter kezéből is.

  • Együtt ünnepeltek a kitüntetett színésznővel.

    Nagyszabású gálára volt hivatalos a hétvégén Nicole Kidman, életműdíjat kapott ugyanis az Amerikai Filmintézettől. A Dolby Theatherben tartott eseményre ráadásul különleges kísérői akadtak: férje, Keith Urban, valamint két tinédzserlánya, akik most először vettek részt hivatalos eseményen szüleikkel. A 13 éves Faith Margaret egy korallszínű, pánt nélküli ruhában érkezett, míg 15 éves nővére, Sunday Rose egy virágos estélyit húzott, de velük volt Kidman húga, sőt annak gyermeke, Sybella is.

    „Itt van mellettem életem szerelme, életem szerelmei. A lányaim nem voltak soha még nyilvános eseményen, vörös szőnyegen velem, ez az első alkalmuk” – magyarázta az 56 éves színésznő rá megszólalásig hasonlító gyermekeire mutatva.

  • Utolsó hetéhez érkezett a verseny.

    Képernyőfelvétel (875).png
    Fotó: RTL

    Hatan érkeztek a napfényes Spanyolországba, de csak hárman távoznak onnan úgy, hogy folytathatják a versengést az elnöki asszisztensi pozícióért. Az így kialakult top 3-as mezőnyt Rachel, Eszter és Márió alkotják, akik a hazaútjukat nem egy  menetrend szerinti járattal tehették meg, hanem Balogh Levente magángépén.

    Az elnök mellesleg elárulta, hogy az első évad győztese, Keserű Balázs sem utazott még a magángépén, ezért megtisztelve érezték magukat a jelöltek. Hazaérkeztükkel A munka viszont nem áll meg: ezen a héten kiderül, hogy hármuk közül végül melyikük nyeri majd el a hőn áhított állást.