Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem igazán erre számítottak.

    Izgalmas fotók szivárogtak ki az Emily Párizsban című sorozat negyedik évadának forgatásáról! Ahogy azt már előzetesen belebegtették, az új szezon egy része Rómában játszódik, itt is sikerült meglesni a címszereplőt alakító Lily Collinst, amint épp kollégájával, a stábhoz most csatlakozó Eugenio Franceschinivel andalog az örök város utcáin.

    Bár egyelőre a rom-kom következő felvonásának történetéről mit sem lehet tudni, a képek magukért beszélnek annyira, hogy sokan fontos következtetéseket vonjanak le belőlük: Emily és Gabriel továbbra sem találtak egymásra. Ez pedig nem igazán tetszik a nézőknek.

    „A harmadik évadban egyértelművé vált, hogy mindenki második lesz Emilynél Gabriel után. Mi értelme most egy harmadik pasasnak?”

    „Sokan Emily és Gabriel kapcsolata miatt nézik a sorozatot, akik ezek alapján egyértelműen nem lesznek együtt...”

    „Már megint új pasija van. Gabrielt akarjuk!”

    „Minden évadban ugyanaz a formula...”

    „Fejezzék már be az új férfiak be-behozatalát!” – érkeztek sorra a hozzászólások, míg volt, aki kerek-perec kijelentette, már most utája a negyedik évadot. 

    Az, hogy kiderüljön, pontosan hogy is alakul milliók kedvenc marketingesének az élete, várhatóan még 2024 második felében kiderül, de pontos premierdátumot nem kapott egyelőre a sorozat.

  • Különleges eseményen italozott először a topmodell.

    50. születésnapjáról mesélt a People magazinnak Tyra Banks, aki tavaly decemberben töltötte be a kerek életévet. Természetesen az ünnepség sem maradt el, Ausztráliában köszöntötték őt családtagjai és barátai.

    Anyukám és a legjobb barátom is meglepett engem. Annyira varázslatos volt! Hajóztunk, hidroplánoztunk, a semmi közepén, egy dzsungelben ettünk, most először még alkoholos italt is ittam! Legelőször! 

    – sorolta a programokat Banks, aki saját elmondása szerint eddig maximum bele-belekóstolta alkoholba, de első italára 50 éves koráig várnia kellett. Az, hogy miért nem ivott korábban, nem derült ki az interjúból, és azt is rejtély fedi, mivel törte meg a hagyományt, mindenesetre azt készségesen bevallotta, fiatalos megjelenésének a titka a vazelin, amit máig szemránckrémnek használ.

  • vvmerci
    Fotó: RTL

    A Reggeli stúdiójában vendégeskedett csütörtökön Balázs Mercédesz, azaz VV Merci, aki, mint említette, most már inkább a Cedes nevet használja. A rapper-karrierbe vágott fiatal a vasárnap kezdődő 12. ValóVilág kapcsán beszélgetett a műsorvezetőkkel, és elárulta, örömmel lenne a mostani szereplők helyében.

    „Kicsit irigykedek, őszinte leszek, hogy ők nyáron mennek be, nagyon átélném újra ezt az élményt, és nagyon jó volt újra bemenni, ugyanis emlékszem az első napra, amikor ott voltam” – kezdte Cedes, aki nemrég a nézőket is körbevezette a megújult luxusbörtön udvarán. Pap Gergő kérdésére azt is elárulta, nem bánná, hogy az "év legjobb" hónapjait kéne a négy fal között töltenie.

    „Nagyon szívesen feláldoznám a nyaramat érte” – folytatta a BeleValó világ legutóbbi háziasszonya. Hasonló véleményen volt egyébként a dologról Szilágyi Vivien, a VV10 győztese is, aki pár napja mutatta meg az RTL-nek újonnan vásárolt lakását is.

  • Az énekesnő szerint kisbabája kifejezetten szereti, élvezi a zenét.

    Már a második trimeszterben jár Patai Anna, aki a Mokkában mesélt várandósságáról. Az első gyermekével állapotos énekesnőt az utóbbi időben már elkerülik a rosszullétek, mint mondja, újult erőre kapott, babája pedig kifejezetten élvezi, ha zene szól körülötte.

    „Dolgozom, énekelek, hétvégén fellépésre megyek. Akkora az öröm, akkora lendülettel megyünk előre most már így” – újságolta vidáman a kismama, sőt, születendő gyermeke nemét is elárulta a tévénézőknek.

    „Nemhogy a nevét, de a nemét is megtudtuk az utóbbi hetekben, úgyhogy most már elárulhatom, hogy kisfiunk lesz. A férjem után, mivel a férjemet Bencének hívják, úgy döntöttünk, hogy maradjon kis Bence.”