Ferenc
10 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az iron lady ezerrel készül a 2021-re halasztott tokiói olimpiára és a budapesti Európa-bajnokságra. Jelenleg Tenerifén teszi mindezt, ahol azért a rengeteg edzés mellett egy kis kikapcsolódásra is jut ideje.

  Legfrissebb bejegyzése szerint a minap Santa Cruzban járt, ahol nem csak, hogy az óceánon csónakázott, de egy delfincsapattal is találkozott. A posztban hármat lapozva lehet megnézni őket.

 • Hosszasan ecsetelte Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán, hogy 10 évvel ezelőtt még milyen szegény volt a pártja. Hangsúlyozta, hogy amit a Demokratikus Koalícióval elértek, azt mind maguknak köszönhetik és azoknak, akik annak idején elindultak velük közösen az úton. 

  Úgy tűnik azonban, a politikus mondandójánál a követőit sokkal inkább izgatta az a fotó, amivel a bejegyzését illusztrálta. A kommentelők többen is kifogásolták, hogy a képen Gyurcsány Ferenc narancssárga nadrágban feszít.

  Gyurcsány Ferenc végül a kommentszekcióban nyugtatta meg az aggodalmaskodókat: hiába tűnik úgy, hogy narancsszínű a nadrágja, az bizony piros.

  Látom, többen is aggódtak a nadrágom színe miatt. Akkor tisztázzuk: piros. Nem hordok narancssárgát. Nem ízlésemnek való.

  Ön szerint milyen színű a nadrág?

  • 805
   Narancssárga
  • 166
   Nem tudom eldönteni
  • 150
   Piros
 • Meglehetősen acélos idegei lehetnek a Stranger Things gyerekszínészeinek, elvégre mégiscsak egy meglehetősen nyomasztó horrorsorozatot forgatnak évek óta. A jelenleg 18 éves Finn Wolfhard most mégis olyan jelentnek volt részese, amire nem számított.

  A fiatal színész és még fiatalabb kolléganője a heatworldnek adtak interjút, melynek során a műsorvezető felvezette, hogy a rajongók szeretnék, ha Finn játszaná majd el egyszer a fiatal Harry Stylest – aki egyébként szintén elég fiatal még a maga 27 évével. Finn meg is jegyezte, hogy ez talán még kicsit korai, majd feltűnt neki, hogy a balján ülő Brooklyn Prince kissé kényelmetlenül feszeng. Mint kiderült, fogalma sincs, mi a One Direction, amelynek Harry Styles egykor a frontembere volt. A lényeg 3:38-nál kezdődik.

  Nem tudod kik ők? Jézusom, úr isten. Nem tudod, kik voltak a One Direction? Hú... 

  – mondta Finn, mintha 18 évesen már öregnek kellene éreznie magát, amiért 11 éves kolléganője nem lehetett része az egykori One Direction körüli őrületnek.

  A riporter ekkor némileg más irányba terelte a beszélgetést, megkérdezve Finnt, hogy ő rajongó-e, mire ő elmondta, hogy kedveli Harry Stylest, és szerinte tehetséges színész, de akkor is túl korainak tartja, hogy az életrajzi filmjéről beszéljenek.

  A hozzászólások között persze hamar feltűntek a törzsgyökeres 1D rajongók. A topkomment például így szól: 

  Legyünk őszinték. Mind azért kattintottunk, hogy lássuk Finnt a One Directionról beszélni

  De többen számoltak be furcsa érzelmekről is, miszerint ezt látva ők is öregnek érzik magukat, illetve, hogy nemsokára belőlük válnak azok a béna szülők, akik régi zenét hallgatnak.

 • Pár hete mi is megírtuk azt a TikTokon többmilliós nézettséget elért történetet, amelyben egy amerikai palacsintázóban dolgozó lány, Dayanna véletlenül elhajtotta az étteremből Adam Sandlert. Nem ismerte fel, ezért azt mondta neki, hogy fél órát kellene várnia egy asztalra, ő pedig emiatt távozott a helyszínről.

  Névtelen6.png
  Fotó: @dayanna.rodas / tiktok

  Dayanna arra kérte a színészt, hogy térjen vissza hozzájuk. 

  A videó a színészhez is eljutott, aki így reagált rá:

  Csak azért hagytam el a helyszínt, mert egy kedves nő azt mondta nekem, hogy az ‘all you can eat’ nem vonatkozik a turmixokra.

  Az étteremlánc valószínűleg meglátta a marketing lehetőséget a történetben, és szerveztek egy 'Milkshake Monday' nevű eseményt, ahova Adam Sandler is ellátogatott, és közös képet készített a lánnyal, aki ezúttal végre felismerte.

  A rendezvényre elvitte kiskutyáját, Meatballt is, aki láthatóan nagyon élvezte a dolgot.

  (Forrás: EOnline)