Hortenzia, Gergő
8 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikaiaknál a pankrátorok a bohócok, az oroszok ebben is keményebbek! Kirill Tereshin, más néven Popeye, mondhatni groteszk kinézetet készített magának kozmetikai vazelin befecskendezésével. 

  A nem természetes bicepszekről 2018-ban is készítettek egy rövid videót:

  A most huszonhárom éves extrémül kinéző harcost orvosai figyelmeztették, hogy bele is halhat, ha folytatja életét a karjára növesztett púpokkal.

  Korábban még szintetikus anyag volt benne, de Dimitrij Melinkov sebész megállapította, hogy egy igen olcsó vazelinszerű zseléből 3 litert is sikerült karonként magába tolnia a lelkes "testépítőnek".

  Alana Mamaeva nevű hölgy karolta fel Kirillt, aki a félresikerült plasztikai sebészeti áldozatoknak segít, és ebben az esetben is pénzt gyűjtött az operáció elvégzésére. 

  Az ilyen kozmetikai vazelin zselé csak külsőleg alkalmazandó, ezért a beinjektált anyag elzárja a véráramot, telíti az izomszöveteket, és bekeményedik, mintha fa lenne. Szerencséje volt Kirillnek, hogy nem került be a test többi részébe a véráramon keresztül. Sikerült eltávolítani a sérült részeket a karból, úgy hogy megmaradtak az idegek és a vénák is.

  Pluszban még tudja használni őket.

   Az alap műtét 2 órán keresztül tartott, és még vár rá pár beavatkozás.

  Az oroszoknál egyre inkább dívik az olcsó vazelines testpimpelés, és nem tudják, hogy ha ez bekerül a véráramba, akkor például tönkreteheti a veséjüket is.

  Kirill első és elbukott MMA harcán, igen jól megszemlélhető mennyi plusz erőt ad a növesztett bicepsz:

  41587278 906311382913546 4234717905744529090 n
  Fotó: ruki_bazuki_official / instagram

  Ezzel az akciójával bátran nevezhet a 2019-es Darwin-díjra.

  via Daily Mirror