Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A használt ruháktól a 75-ös villáskulcsig, és a korhadó játékbabáktól egy francia kastély komplett enteriőrjéig szinte minden kapható a feketetói vásárban. Erdély nyugati szélén, a Sebes-Körös partján már több, mint kétszáz éve rendezik meg a híres kirakodóvásárt.

  Hamarosan érkezik egy nagyobb videó is róla, addig egy kis kedvcsináló:

 • 44232888 1694225620705527 4057217822256791552 o

  Már amennyiben a daru esetében rohanásról beszélhetünk. Mindenesetre rekordmennyiségű, 160 ezer darut számoltak össze csütörtökön este a Hortobágyon, adta hírül a Zöld Kör a Facebook-oldalán. Azt írják, az ornitológusok azt feltételezik, hogy már nem csak európai, de bizonyos számban ázsiai madarak is térségünket választják „tranzitvárónak” a telelőterületekre tartva.

 • Vasárnap este Rain Dove szupermodell és partnere, Rose McGowan színésznő, akit leginkább Marilyn Manson egykori barátnőjeként, illetve a metoo-kampány arcaként ismerhetünk, jókor voltak jó helyen: Hawaiin egy autóbalesetben infarktust kapó férfi életét mentették meg. Egy szemtanú szerint Dove és McGowan is látta a balesetet és habozás nélkül odarohantak.

  Dove szájon át kezdte lélegeztetni a férfit és szívmasszázst is alkalmazott, míg a férfi magához nem tért, de utána is mellette maradtak, egészen addig, míg a mentők a helyszínre nem érkeztek. Az ötvenes férfi az infarktus után eszméletét vesztette, és nem volt pulzusa sem, a celebpáros tehát megmentette az életét.

 • Beugrott a vasárnapi Jacksonville Jaguars-Dallas Cowboys NFL-meccsre az MMA-sztár Conor McGregor a texasi csapat meghívására, a meccs előtt kicsit nekiállt dobálni is, és hát villámgyorsan kiderült az ír bunyósról, hogy még életében nem próbálkozott hasonlóval.

  DpgLzxZV4AAkGUq

  Hanyatt is dől dobás közben, a varrásra sem fog rá, hogy jobban irányítsa a labdát, amit súlylökésbe illő mozdulattal taszajt el.

  De legalább jó kedve volt, ez is fontos!