Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Edna és Simon Martin 17 éve őrülten szerelmesek egymásba, hiába van köztük közel 40 év.

  Edna ugyanis 83, Simon 44 éves, de ennek ellenére ugyan úgy virágzik a szerelmük, és még mindig aktívak az ágyban is. A páros úgy ölelkezik esténként a kanapén, mintha még mindig tinik lennének, és magasról tesznek arra, hogy ki mit gondol róluk.

  Edna és Simon 2005-ben lett felkapott először, amikor publikussá vált a kapcsolatuk, akkoriban pedig sokan úgy vélték, hogy az idős asszony csak egy fiatalabb partnert akar magának, ám az idő őket igazolja, ugyanis nagy boldogságban élnek azóta is.

  "Gyakran állunk meg az utcán, hogy csókolózzunk egy nagyot, és soha nem éreztük magunkat kellemetlenül a korkülönbség miatt sem. Bármikor megcsókolom Simon nyakát, vagy fogom meg a fenekét egy szupermarketben is." - mondta Edna.

  Simon, aki kiváló orgonista, a helyiek egy zenei géniusznak tartják, és még mindig képes ámulatba ejteni Ednát, ha a "Goodnight, sweetheart" című kedvenc dalát játssza neki.

  Simon emellett diszlexiás, és Asperger-szindrómában is szenved, illetve elég neki egyszer hallani egy dalt ahhoz, hogy utána fejből eltudja játszani azt. 

  "Jobban szeretjük egymást, mint bármikor, a szerelmünk pedig évről évről erősebb." - jelentette ki Edna.

 • A galád család története újabb vérfagyasztó fejezettel bővül Tim Burton jóvoltából.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A rövidesen a Netflix kínálatába érkező Wednesday című sorozat, ezúttal a család gonoszkodó kislányára fog összpontosítani jobban, és első ránézésre sincs miért panaszkodnunk emiatt. Jenna Ortega Wednesday szerépre már a produkció hivatalos képein is kiváló választásnak tűnt, az első kedvcsinálót látva pedig minden kétségünk elszállt, kivéve persze a családfő Gomez hajviseletét illetően. Ezen az apróságon továbbra sem változtatott az előzetes, ami további táptalajt adhat az új irányvételen elégedetlenkedő rajongóknak.

  A történet egyenlőre rémegyszerűnek tűnik, Wednesday Addams-t iskoláról iskolára adják egymásnak az intézmények, különc viselkedésével ugyanis sehol nem bírnak tanárjai és diáktársai. Szülei ennek szeretnének véget vetni, amikor a lányt beírhatják a titokzatos Nevermore Akadémiára, ahol annak idején ők is egymásra találtak. Az idén ősztől érkező új széria előzetesét itt tudja megtekinteni: