Gellért, Mercédesz
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Premierdátumot azonban egyelőre még nem kaptunk. 

  A sorozat főszereplőjét, Emily Coopert alakító Lily Collins abszolút váratlanul lepte meg a sorozat rajongóit csütörtök délután, a színésznő ugyanis több fotót is megosztott Instagram-oldalán a Netflix sikersorozatának legújabb, még jelenleg is készülő második évadából.

  242751829 1478335439211809 6512161708612817643 n
  Fotó: @lilyjcollins / instagram

  Bár az első évadot sok kritika érte az egyszerűsége és a franciák túlsztereotipizált megjelenítése miatt, az Emily in Paris mégis milliók figyelmét tudta lekötni. A második évad pontosan ott folytatódik, ahol az első abbamaradt, a most megjelent fotók alapján pedig ismét izgalmas utazásban lesz része egyaránt a főszereplőnek és a nézőnek is. 

  Végre itt egy kis betekintés az Emily Párizsban második évadából! Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy ilyen elképesztő stábbal dolgozhattam együtt. Alig várom, hogy lássátok, mi vár rátok. Addig is, puszi, puszi...

  — írta Collins az Instagram-posztjában, melyet ide kattintva tud megtekinteni. 

 • Nagyjából két hónapja, egész pontosan 8 hete indult az Egycsillag nevű Instagram-oldal, ami a leírás szerint  

  a kis magyar vendéglátás sötétebb pillanatait mutatja be.

  A hiánypótló kontent hamar össze is tudott szedni magának 12 ezer követőt. Ez nem is csoda, lég a legfrissebb bejegyzésre ránézni, ami konkrétan egy műalkotás is lehetne. Nem is az egycsillagos értékelés a jó, hanem az arra érkező válasz az étterem részéről. Nem is akarom ellopni a show-t, íme, minden idők megszólítása:

  Dear Geci!

 • A new york-i metrón rengeteg ember megfordul nap mint nap, a legtöbben viszont nem kicsattanó örömmel utaznak reggelente munkába.

  Ebben látta meg a lehetőséget Devon Rodriguez.

  A helyi művész különleges ötletével óriási rajongótáborra tett szert, Instagram-oldalát már több, mint két és fél millióan követik. Követőinek száma olyan mértékben gyarapodik, hogy augusztusban felkerült a leggyorsabban növekvő Instagram felhasználók listájára is.

  A listán olyan hírességek szerepelnek, mint Kevin Hart, Demi Lovato, vagy LeBron James.

  Legnépszerűbb videói azok, amelyeken ismeretleneket rajzol le a metrón ülve, a végén pedig odaadja nekik a művét. Állítása szerint már 2014 óta készít portrékat idegenekről, mert jó látni, hogy ezzel sikerül mosolyt csalnia - vagy örömkönnyeket - az emberek arcára.

  Rodriguez nem válogat a modellek között, szívesen megalkot négylábúakat is.

 • Pontosan erre lesz szüksége a világnak az ősz közepén.

  GettyImages-1235147703
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Bár Kelly Clarkson nem új a karácsonyi albumok világában, 2013-ban ugyanis kiadta Wrapped in Red című albumát, most úgy érezte, itt az ideje duplázni: 

  október 15-én ugyanis érkezik a második ünnepi albuma, a sejtelmes nevű "When Crhistmas Comes Around...". 

  Egy sajtóközleményben Clarkson az album nem túl ünnepi címét azzal magyarázta, hogy az év legcsodálatosabb időszaka néha szívás is lehet:

  Van, akit egy új szerelem emészt fel, van, akit a veszteségre emlékeztet, van, akit optimizmussal tölt el az elkövetkező új év, van, aki örül, hogy elvonulhat egy kis megérdemelt időre attól a káosztól, amit a munkánk néha okoz. Bárhol is vagy, és bármit is élsz át, azt akartam, hogy mindenki képes legyen kapcsolódni ennek az albumnak az üzenetéhez

  — mesélte az énekesnő, aki már meg is jelentette az első számot az albumról:

   (Forrás: Vulture)