Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hollywood egyik legnagyobb átváltozóművésze kétségkívül Christian Bale, aki egy-egy szerep kedvéért úgy adja le vagy épp pakolja magára a kilókat, mintha ez a világ legegyszerűbb dolga lenne. Legújabb, készülő filmje apropóján az 50 éves színész most hajától szabadult meg, a lesifotósok teljesen kopaszon kapták őt lencsevégre a minap Kaliforniában. Nem is egyszerű így ráismerni, sokan első ránézésre Travis Barkernek hitték az Amerikai pszichó sztárját.

  Bale most Maggie Gyllenhaal rendezőnővel forgat, Frankenstein szörnyét kelti majd életre a Frankenstein menyasszonya modern újragondolásában. A filmben szerepet kapott többek közt Penélope Cruz és Peter Sarsgaard is.

 • Szerinte ezt hirdeti a mai világ, de ő hisz a házasság szentségében.

  Oláh Gergő és felesége, Niki immáron 16 éve, hogy összekötötték az életüket, azóta pedig öt gyermeket nevelnek közösen. A problémák persze őket sem kerülik el, de mindig megoldásra jutnak valahogy, erről pedig kapcsolatukról szóló előadásaikban is őszintén mesélnek.

  „Nagyjából egy éve fogalmazódott meg bennem, mennyire bánt, mi több, bosszant, hogy hány és hány házasság megy tönkre körülöttem” – kezdte a Story magazinnak az énekes, hozzátéve:

  Tavaly ilyenkor ráadásul több ismert házaspár jelentette be, hogy válnak, és anélkül, hogy megnevezném őket, bevallom, engem feldühített, hogy feladják. De értem, megértem, a mai világ azt hirdeti, hogy ha valami nem jó, nem kényelmes, ha már nincs akkora izgalom, alábbhagytak az érzelmek, akkor add fel, szállj ki, legyél önző, keress mást, jobbat…

  Oláh úgy gondolja, ez nem jó narratíva, és büszke arra, hogy ő és felesége kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ráadásul közös munkájuknak hála sok házasságot sikerült megmenteniük.

  „Szerintem viszont egy házasságért igenis meg kell küzdeni! És nem a gyerekek, pláne nem a közös ház vagy bankszámla miatt, hanem mert súlya van annak, hogy holtomiglan, holtodiglan. Egy házasság nem a saját boldogságunkról kell hogy szóljon, hanem mindkét félnek azon kell dolgoznia, hogy a másikat boldoggá tegye, nos, ez az egyik titok a sok közül.” 

 • Jó pár évvel fiatalabbnak néz ki most a Budapesten forgató színész.

  A Twitter-oldalán tett közzé egy friss képet magáról Russel Crowe, így most már a rajongóknak sokkal könnyebb dolguk lesz felismerni őt az utcán, ha Budapesten járnak. A Gladiátor című film világhírű színésze ugyanis hazánkban tartozik, itt forgatják a Nürnbergcímű filmet .

  Az 59 éves Oscar-díjas színész közben a közösségi oldalain is aktív. Így történt, hogy beszámolt arról, hogy 2019 óta először borotválkozott meg teljesen. Sima arca azért is lehet furcsa sokaknak, mert évekig nagy szakállal mutatkozott. Rajongói szerint sokkal fiatalabbnak néz ki most.

  PageSix mindenesetre úgy véli: a színész legutóbb 2012-ben borotválta simára az arcát, amikor A nyomorultak című filmet népszerűsítette.

 • Irigyelnivalóan jó dolga van annak a kutyának, amelyik az elmúlt pár évben szinte körberepülte a világot a gazdáival. Ha kell, Nora és Sean Tayler pluszköltséget is szívesen fizet azért, hogy imádott kutyájuk, az Enzo névre hallgató olasz agár velük tarthasson. Legutóbb például 5 ezer fontot (2,26 millió forintot) adtak ki azért, hogy az eb közvetlenül mellettük foglalhasson helyet a gépen.

  Nemrég Magyarországon is jártak hárman, azelőtt pedig Finnországba, Észtországba, Hollandiába, az Egyesült Királyságba és Törökországba látogattak. Taylerék egyébként mindketten 43 évesek, és Dubaiban élnek.